red loafers, røde loafers nelly.com, spike studded clutch, leopard bukser zara, leopard pants zara, sweatshirt, nitte clutch

Lørdag Aften

I aften skal jeg ud og spise med min kæreste og nogle medarbejdere som er på besøg fra Ukraine, det bliver hyggeligt :). For nogle år siden var vi dernede for at opstarte en afdeling med IT udvikling, i forbindelse med min kærestes firma. Vi backpakede også rundt i syd Ukraine en måned, langs sortehavet, det var super spændende :).

Tror jeg hopper i mine nye leopard bukser fra Zara (findes her), Nelly loafers og nitte clutch. Håber du får en dejlig weekend!

4 Kommentarer
  • Ej hvor lyder det fedt :-) Også fordi det ikke er det typisk sted, man rejser til :-) God fornøjelse med gæster i aften :-) Du bliver så skøn at se på :-)

    14/07/2012 at 14:46
  • Hvor er det fint og halskæden er jeg kæmpe fan af :-)

    14/07/2012 at 18:38

Post end kommentar