1# Konsultation hos Altid-Slank

altidslank, kostvejledning, kost omlægning, diætist københavn, weight

mk olie

Kostvejledning gitte høj

gitte høj, altid-slank.dk, blog om vægttab sundhed, fitness blog, livsstilblog, altidslank

altid slank Høj & Heindorf Klinikken

kostvejledning københavn k

Som nogen af jer måske så på instagram, så var til til min første konsultation hos Gitte fra Altid_Slank.dk i fredags! Jeg var ret spændt, da jeg aldrig har været hos en kostvejleder før. Hele ugen havde jeg skrevet ned hvad jeg havde indtaget og gået og tænkt over hvilke mål jeg gerne vil nå. Gitte var bare super sød og vi fik en god snak om sundhed. F.eks. er en kalorie ikke bare er en kalorie, der er forskel på hvilke kalorier vi fylder kroppen med.

En af grundene til jeg gerne ville starte hos Gitte, er at jeg lider af vand i benene, og det kan der være en masse forskellige grunde til, forkert kost, hormoner og stress.

En af mine største laster er sødemiddel! Både i form af Cola Zero’er, “sukkerfri” barer, latte med sødemiddel m.m. Jeg har altid tænkt, at det var nok bedre at spare på sukkerkalorierne, og så fylde på med med kunstigt sukker i stedet. Men nej, det er ikke noget kroppen kan genkende og den ophober derfor en masse kemikalier i fedtvævet.

Så siden i fredags har jeg droppet, alle sødemidler og raffineret sukker :D. Det er indtil videre gået rigtig godt, en hel weekend uden latte og kage! Men i stedet en masse nødder og tørret frugt, så det er ikke fordi jeg ikke må få sukker, i form af frugt og tørret frugt. Det hjælper helt sikkert på den søde tand.

En masse grønt står den også på og jeg er spændt på min næste konsultation hos Gitte nu på fredag! Du kan læse gode tips og opskrifter på Gitte’s blog lige her.

Har du nogle laster? Eller ting du gerne vil forbedre ved din krop? :).

12 Kommentarer
 • Kunne være at man skulle droppe de sødemidler. Jeg går efter light udgaver af alting, uden at tænke over det. Det er blevet en dårlig vane 🙂

  25/03/2014 at 11:35
 • Birgitte
  Svar

  Spændende! Glæder mig til at følge med 😀

  25/03/2014 at 16:33
 • Jeg vil rigtig gerne tabe mig inden det bliver komplet uoverdskueligt 🙂
  Så det er jeg gået igang med for et par uger siden og er allerede begyndt ay kunne de resultater så jeg er ved at være sikker på at keg kan nå nit mål 😀
  Held og lykke til dig! 🙂

  26/03/2014 at 07:13
 • Uha, jeg har mange laster, men chokolade er nok den største. Har opgivet at give slip på det, men træner til gengæld i fitness flere gange om ugen, så der er kompenseret 😉

  Det var i øvrigt rigtig hyggeligt at møde dig i dag!

  26/03/2014 at 23:02
 • Lise
  Svar

  Kunstige sødemidler er direkte usunde. Aspartam, som blandt andet er i cola light, er blevet forbundet til blandt andet kræft. Tidligere har det været på en listen over kemiske våben!! og nu er det i vores mad. Det er jo fuldstændig sindssygt.
  Men udover det, så sætter alle kunstige ting, E-numre og andre affaldsstoffer sig som appelsinhud og jeg har oplevet det på egen krop, hvordan jeg har fået voldsomt meget appelsinhud ved at spise alt i USA i tre måneder og få det væk igen ved at komme hjem til Danmark og kun spise rene fødevarer, dvs ingen færdiglavede dressinger og ingen sukker, ingen ris, pasta, brød osv. og med træning. Det har været ret interessant at se hvor stor effekt den mad vi spiser, har på vores krop 🙂
  Håber du slipper af med dit vand i benene Emilie 🙂

  27/03/2014 at 18:52
   • Lise
    Svar

    Ja det meste er jo processed food derover og hvis man vil købe frisk mad, er det dyrt – i hvert fald i New York, hvor jeg var. Men hvor er det vildt med det resultat du har fået på så kort tid. Det er skræmmende, hvad kunstige sødemidler gør ved kroppen.. 🙂

    02/04/2014 at 12:05

Post end kommentar