2# Konsultation hos Altid-Slank – 21 cm på en uge!

skyr med frugt og nødder, skyr with fruit and nuts

raw42, thai raw food, rawfood thai ret, raw food mad

ananas fad, fruit, frugtfad, altid slank

juice, irma frisk juice

matcha latte, grøn the latte, urtehuset, raw food chokoladekage, køb raw food kage gl. kongevej urtehuset kage

brokoli juice, grøntsagsjuice, nødder, nuts in a bag

urtehuset sund salat, urtehuset cafe, sund salat

raw food cake, strawberry raw food cake, jordbær faw food kage, friskpresset juice urtehuset

Omg det er vildt! i fredags var jeg til min 2 konsultation hos Gitte fra altid-slank.dk. Og hele 21 cm var røget på en uge :D. Som jeg fortalte sidst, går jeg rundt med alt for meget vand i kroppen. Jeg havde droppet min sædvanlige latte’er med sødemiddel, erstattet min barer fyldt med sødemiddel, ud med tørret frugt og nødder, og selvfølgelig spist en masse grønt! Endda lidt løb, har jeg våget mig ud i :). Og wow, det er da allerede begyndt at virke, må man sige. Selv til events, har jeg takket nej til cupcakes og champagne. Jeg har været ude og spise, og valgt fisk og grønt, i stedet for fritter og burger.

Da jeg arbejder meget og tit er ude, kommer sent hjem, har det virkelig været en redning at have nødder og tørret frugt i tasken. Samt at vælge sunde takeaway muligheder, så som Raw 42 salater, salat fra Smag og snuppe friskpresset juice og smoothies fra diverse café’er. Jeg har det så godt i kroppen, og er virkelig glad for en så brat opvågning, med hensyn til kunstigt sødemiddel! Tænk at det er en af grundende til al min væskeophobning! Jeg skal hen til Gitte igen om to uger, og er spændt på hvad der så er sket. Sig til hvis du har nogle spørgsmål, så vil jeg svare så godt jeg kan :).

17 Kommentarer
 • Hvor finder du de juice henne??!! Altså dem to-go?

  02/04/2014 at 09:26
 • Kirstin
  Svar

  Det lyder som om at din krop har fået det markant bedre. Jeg er selv halv-afhængig af sødemiddel i alverdens sager og kunne godt bruge lidt info og viden herom og hvad du har af oplevelser?

  02/04/2014 at 11:05
 • Lise
  Svar

  Jeg googlede lige Vegesentials juicen og fandt frem til man kan købe den i Irma, jeg skal helt klart prøve den. Er det en din coach har anbefalet?

  02/04/2014 at 12:27
 • Til JULIE, de har dem vidst i Irma 🙂

  02/04/2014 at 14:08
  • Julie
   Svar

   TAK! Må på udkig! 😀

   04/04/2014 at 07:48
 • Hvor er det bare sindssyg flot! Stort tillykke med det 🙂

  02/04/2014 at 17:08
 • 21cm er rigtig meget på så kort tid – rigtig flot gået 🙂

  03/04/2014 at 20:29
 • Fie Karlson
  Svar

  Hvor vildt!! 21 cm 😀

  10/04/2014 at 14:08
 • Malene
  Svar

  Tillykke med det emidel.
  Så lige i Irma i dag at de har fået Vegesentials i store flasker.
  Nu også den grønne variant.
  De er super. Og tanken om RAW food gør det kun bedre.
  De er ikke behandlet, så vitaminer og det hele skulle være intakt.

  Forsat god kamp.
  Malene

  15/07/2014 at 20:00

Post end kommentar