2017 – Tid til tanker

Heya bloggen! Jeg håber i alle sammen er kommet godt ind i det nye år :). Jeg fejrede nytårsaften med T, gode venner, dejlig mad og en masse bobler.

Et nyt år betyder også en refleksion over det forgangne år, samt tanker omkring det nye. Sådan tror jeg mange har det – en slags status omkring det hele. Jeg synes at 2016 er fløjet af sted! Nok fordi jeg har arbejdet meget og har været meget fokuseret på det. Personligt er der der også sket ting, som har gjort at jeg tænker mere over at bruge tid med min familie og venner. Livet er skrøbeligt.

Jeg er generelt et positivt menneske, men alle kan have brug for lidt ekstra opmuntring :). Derfor har jeg fx lige lavet en motivationsbog! Den skal jeg nok snart vise jer et glimt af – nogle af jer har måske set den på insta story. Men kort fortalt en bog, fyldt med citater og billeder som jeg dagligt kigger i. Den gør mig super glad!

Vi er også gået i gang med oprydning derhjemme og på kontoret. Declutter space and mind! Det giver altså en vis ro i sjælen, at vide at der ikke rumsterer en overproppet garage og et fyldt kælderrum. Jeg har fået fyldt tøjcontaineren til Røde Kors til renden, og nu kan jeg rent faktisk se hvad jeg har i mit klædeskab :p.

På arbejdet er jeg i fuld gang med at planlægge strategier og nye initiativer, for både vores kunder og vores firma. Jeg er SÅ spændt på alle de fantastiske muligheder, som 2017 byder på! Stay tuned for mere :D.

2 Kommentarer

Post end kommentar