3. Advent giveaway! Øreringe fra ZÖL

Pink-gold plated silver ear chain lightning, zöl øreringe, zöl earrings, lightning earrings, bronze earrings, kobber øreringe

thunder and lightning, rosaguld øreringe, zol smykker, lange øreringe, lyn øreringe, lightning earrings

lyn smykker, zol smykker, hænge øreringe

Disse flotte lyn øreringe fra ZÖL har hængt i mine øre de sidste par uger! Og denne advent kan du også vinde et par :D. Jeg er vild med de små lyn som dingler rundt, og den smukke rosaguld farve.

Øreringene er lavet af 925 sterling sølv, forgyldt med rosaguld. Super flotte både til hverdagsbrug og til en aften ude. De rå øreringe pifter dit outfit op og tilfører kant, men er samtidlige også feminine i den varme rosaguld. Du kan finde dem lige her.

Vind:

Rosaguld øreringe med lyn fra ZÖL, til en værdi af 495,-

Sådan deltager du:

1. Følg Delancefashion på Bloglovin’ her og gerne Facebook her, og ZÖL her så bliver vi så glade!

2. Fortæl mig hvad et juleminde :).

Jeg trækker 1 vinder næste advent, hvor en ny giveaway kommer på banen! God 3. advent!

P.s. vinderen fra 2. advent findes i aften, skal lige nå at læse alle jeres skønne kommentarer igennem ❤ .

67 Kommentarer
 • mit bedste juleminde er at se vores 4 børn hvor spændt de er selvom de bliver ældre og kan ikke vente med at få pakkerne <3 de elsker julehyggen og maden , samt danse om træet <3 det er en dejlig tid men for hurtigt overstået med alle de forberedelser der er ved julemåneden <3 < 3
  deltager med hjertens glæde og ønsker jer en glædelig jul <3

  15/12/2013 at 13:59
 • Trine Rasmussen
  Svar

  Var da jeg var 6 år og vi holdte jul i sydafrika. Kan huske vi havde et lille plastik træ, og efter maden, hoppede vi i polen. Så da jeg skulle i seng så jeg Merry poppins 😀

  15/12/2013 at 14:10
 • Stine B
  Svar

  Jeg mindes særligt en juleaften for 5 år siden… Min morfar døde november før jul det år – og vi fejrede juleaften med min mors familie..
  Jeg kan ikke præcis sætte en finger på, hvad der var så specielt denne aften.. Men vi var bare så meget én enhed og det var som om, at det lige der gik op for mig, hvor meget vi egentlig er der for hinanden i familien..

  Selvom familien til tider kan være irriterende og frustrerende – så minder den juleaften mig om – hvor højt jeg værdsætter min familie. Så jeg bruger typisk julen på at glædes over at være sammen med mine nærmeste..

  Jeg elsker julen – og savner min morfar, han var en skøn og meget lige til mand. Som desværre ikke klarede kampen mod kræften.

  Du må have en skøn jul med dine nærmeste, det ved jeg, at jeg får 🙂

  15/12/2013 at 14:28
 • Helle Rick
  Svar

  Vi bedste juleminde går en del år tilbage fra da min mormor & morfar stadig levede. Det var festligt at holde jul dér sammen med min onkler, tantre og alle mine fætre og kusiner. Der var gaver man tror det er løgn og vi spillede spil til den lyse morgen. SÅ hyggeligt.

  15/12/2013 at 14:43
 • Kristina K
  Svar

  Et af de sjoveste var da jeg var omkring 5-6 og min lillesøster var omking 2 1/2-3. Vores far havde klædt sig ud som julemanden og kom ind i stuen for at dele gaver ud. Men min lillesøster var ikke så nemt at narre og opdagede og kommenterede hurtig at julemanden havde samme armbåndsur som vores far, også blev han afsløret på den måde:-)

  15/12/2013 at 14:58
 • Maria Ørum
  Svar

  Der minde jeg husker allerbedst, er faktisk et rigtig dårligt minde..

  Har nok været 7-8 år og var så spændt at jeg havde haft ondt i maven hele dagen, vi skulle holde jul hos min onkel og tante og da vi nærmer os maden bliver jeg dårlig 🙁
  Jeg kaster oo hele aftenen og for at gøre det endnu værre havde mine forældre glemt at tage min gave med, så den måtte jeg vente med at få til vi kom hjem..

  Nå men glædelig jul trods alt 🙂

  15/12/2013 at 15:34
 • Mit bedste juleminde er fra sidste år, hvor hele familien var samlet og der blev hygget helt enormt med Cranium 😀

  15/12/2013 at 16:02
 • Jeg har efterhånden mange minder, og hver jul kommer der jo nye til:-) Et dejligt juleminde af nyere dato er fra Guldklumpens første jul, for 2 år siden hvor han lå på bordet og legede, imens vi andre spiste. Da vi så skulle danse om juletræ, faldt han i søvn i mine arme imens vi sang dejlig er jorden. Den aften var afslappet og perfekt 🙂 sådan en jul vil jeg gerne have igen i år!
  God jul Emilie 🙂

  15/12/2013 at 16:31
 • Maja K
  Svar

  Mit bedste juleminde, er den sidste jul inden min morfar døde, hvor hele familien var samlet 🙂

  15/12/2013 at 16:41
 • Line lind
  Svar

  Mit bedste minde er fra da jeg var barn og min søster og jeg blev oversvømmet med barbie. Vi fik ken dukken og vi syntes der var lidt frækt fordi han var en mand. Min mor havde syet tøjet til ham og det holder stadig:-)

  15/12/2013 at 16:55
 • Camilla K. Olesen
  Svar

  Sikke en fantastisk give away – og så er det så hyggeligt, at læse folks bedste juleminder <3
  Jeg har simpelthen så mange, at det er svært at vælge. Alt fra hygge med familien hvert år, kirketur, gåture i skoven, osv., danner alt sammen rammerne for en masse hamrende gode juledage. Men mit bedste (og første) juleminde må være, da jeg var omkring 3-4 år gammel. Min familie og mig samt min jævnaldrende kusines familie var samlet hos min farmor og farfar. Hen på aftenen stiller min farmor et par kæmpe slikfade på bordet. Selvom vi knapt kunne nå fadet, så fik min kusine og jeg lov til at stå på hver sin side af bordet, og her måtte vi spise alt det slik vi kunne, for som min farmor sagde: "Julen er børnenes fest, og det er jo kun jul en gang om året". Imens vi guffede den lækre juleslik, så vi juletv og hyggede os. Jeg var praktisk talt som et barn i en slikbutik (og lignende formentligt en glad julegris) 😉

  15/12/2013 at 17:15
 • Maria Seidelin
  Svar

  Mit bedste juleminde er fra d. 24 dec. hvor jeg ekstraordinært fik en opringning fra hospitalet…. min blodprøve viste jeg var gravid. Det er min bedste jul <3 Efter fertilitetsbehandling var det endelig lykkedes <3

  Kh Maria Seidelin

  15/12/2013 at 17:16
 • Ih vor er de fine XX virkelig fingre!

  Der er altid mange minder forbundet med julen og det jeg mindes mest og i fremtiden vil minde, vil nok altid være de traditioner jeg har med hjemmefra. I dag som 23-årig mindes jeg den gang min søster og jeg var små og vi hver havde en kæde med 24 julesokker hængende på væggen. Vi elskede at løbe ned hver morgen og se hvad nissen havde været med. Det er betydningsfulde minder for mig, fordi det er noget jeg husker som en glad tid på året og det er noget jeg aldrig kommer til at opleve på den måde igen. Forhåbentlig kan jeg en gang videreføre det. Vi ved jo alle hvor vigtigt og ikke mindst fortryllende der er for børn at have en fantasiverden også 🙂

  15/12/2013 at 17:28
 • Louise J.
  Svar

  Det må blive fra det år som barn hvor jeg fik besøg af julemanden der gerne ville bytte en sæk fuld gaver for min sut. Jeg kunne bare ikke finde sutten og var meget omhyggelig med at forklare julemanden hvem af mine legekammerater han lige skulle forbi og få deres sutter inden han kom tilbage efter min. Vi ledte alle sammen efter min sut og jeg fandt den endelig inde i mit nye Brio komfur. Julemanden kom heldigvis tilbage og byttede sin sæk for min sut 😀
  Da julemanden skulle hjem igen blev jeg rigtig ked af det, for jeg måtte ikke komme ud og se ham flyve væk i sin kane 🙁
  Jeg ved ikke hvor gammel jeg var, men det er uden tvivl være et stærkt minde for jeg husker mange detaljer meget tydeligt 🙂
  Glædelig jul og tak fordi jeg måtte dele mit juleminde!

  15/12/2013 at 17:42
 • Helena
  Svar

  Mit julemanden en nok den dejlige jul jeg holdte med min afdøde far for to år siden

  15/12/2013 at 17:46
 • Dorte Slouborg
  Svar

  Mit bedste juleminde må være min søns første jul 😉 Glædelig jul! <3 🙂

  15/12/2013 at 18:42
 • christine matz
  Svar

  Julen 2012 var fantastisk 🙂 Der fandt mig og manden ud af vi skulle have nr to 🙂 så sidder nu med en lille dreng i armene 🙂

  15/12/2013 at 19:36
 • For en årrække siden, hvor min mormor skulle stå for at lave risalamande og havde lavet to KÆMPE skåle, fordi der havde været mere risengrød end først lige regnet med. Vi var 12 den jul og børn som voksne kæmpede sig igennem portion efter portion, på jagt efter mandlen, der skulle ligge i den første skål. Uden held. Så i gang med anden skål. Min onkel var direkte dårlig til sidst, næsten, da alle endte med bare at sidde og hakke i det med en ske. Stadig uden en mandel.

  Da alle har givet op, og VIRKELIG ikke skal røre sig de næste timer pga af for meget risalamande, bærer min mormor ud i køkkenet, og så hører vi bare: “Guuuud, der var den jo!”

  Jep, mandlen lå på køkkenbordet. Hun havde glemt den. Det er år siden, og hun hører for det hvert år! 😉

  15/12/2013 at 19:42
 • Ida
  Svar

  Ej hvor er de fine!

  15/12/2013 at 20:30
 • Mia CA
  Svar

  Julemindet må næsten være den jul hvor mine søstre kom hjem fra en 4 måneders rejse for at holde fælles jul. Det var vores første jul efter vores dejlige far døde, og det betød meget for mig at vi kunne være sammen, selvom vi nu var en ‘ny’ familiestørrelse.
  Glædelig jul alle..

  15/12/2013 at 20:34
 • Jeg tænker ofte tilbage på da jeg var omkring 3-4år og jeg fik sådan en stor hoppe-bold-agtig-ting man kunne sidde på. Den havde to håndtag så man sådan kunne hoppe rundt på den. Anyway, jeg kan huske at min gudmor hoppede mig HØØØJT op i luften og det minde er et af mine yndlings <3

  god jul!

  15/12/2013 at 21:10
 • Christian
  Svar

  Mit bedste minde er at få en cykel og cykle rundt på den!

  god jul

  15/12/2013 at 21:11
 • Pia Rotbøl
  Svar

  Mit bedste juleminde er fra 2008, hvor min store pige havde hendes første jul, det var så stort at holde jul for hende <3

  15/12/2013 at 21:26
 • Maria Høyer
  Svar

  Forrige år havde min mormor lavet en kæmpe portion ris a la mande med hendes hjemmelavede kirsebørsovs til – mhmmm – og denne skal man altid nyde så meget af som overhovedet muligt – og det kom vi også til! For vi spiste og spiste til alle var fuldstændig proppede, og så spiste vi lidt mere endnu, indtil vi endelig alle giver op og tænker at mandlen må være blevet spist – hvorefter min mormor kommer i tanke om at hun har glemt at putte mandlen i. Dette griner vi stadig af 😀

  15/12/2013 at 21:49
 • Anette Dahl Povlsen
  Svar

  Et stort juleminde var da skulle holde jul for min egen familie for første gang 🙂

  15/12/2013 at 22:02
 • Et juleminde jeg altid vil huske, var da jeg var lille (omkring 5 år) og havde det så dårligt juleaften at jeg ikke engang kunne sidde op. Min dejlige familie spiste derfor middagen ovre ved sofaen hvor jeg lå og vi sad i sofaen og sang julesange sammen. Jeg fik derfor en rigtig god juleaften, selvom jeg var syg og havde det så dårligt 🙂

  15/12/2013 at 22:37
 • Astrid
  Svar

  Julemindet var at være højgravid og vide at lige om lidt ville mit liv blive forandret.

  15/12/2013 at 22:52
 • Marlene Høj
  Svar

  Mit bedste juleminde er fra en jul hos min farmor og farfar: Julemanden kom på besøg (det var naboens store knægt, men jeg var sikker på at det var julemanden) og jeg fik en My Little Pony stald. Det var et hit!

  16/12/2013 at 00:38
 • Yvonne i
  Svar

  Mit juleminde stammer fra barndommen mange år siden 🙂 vi er 4 søskende, min lillebror har altid glædet sig vildt til at pakke gaver op, men han havde altid så ondt i maven af spænding, at det altid endte med han lå på sofaen med mavepine og ikke fik særligt meget ud af resten af aftenen, stakkels dreng.
  Det er heldigvis gået over med alderen 🙂

  16/12/2013 at 09:17
 • Mindet er fra dengang jeg var 7 år – og vi snøede inde! PERFEKT julehygge med masser af god inde og hyggetid med familien – og det at klart eud af vinduet;)

  16/12/2013 at 11:52
 • Katrine K
  Svar

  Mine bedste juleminder (udover de sidste par år med min datter 🙂 ) er da jeg var barn og sidde og kigge ud af vinduet med min lillebror og vente på mormor og morfar – der lå lidt sne på jorden, men så begyndte sneen pludselig at drysse ned, det var det mest idylliske juleøjeblik jeg kan komme i tanker om 🙂

  16/12/2013 at 15:19
 • sara rasmussen
  Svar

  Mit bedste juleminde er da jeg var lille og bagte småkager sammen med min farmor. Det var så hyggeligt 🙂

  16/12/2013 at 19:09
 • pia sroka
  Svar

  Da jeg bagte småkager med min mor da jeg var lille.

  16/12/2013 at 19:48
 • Følger og liker alle steder. 🙂

  Mit bedste juleminde er nok julen 1991, hvor jeg var 10 år. Jeg havde lige fået en ny lillebror i juni, så at se ham opleve julen første gang var en stor glæde. Min egen alder gjorde, at jeg også stadig selv gik meget op i jul og samtidig var det sidste år, min kære Olde var med. Hun døde året efter i en alder af 93. Denne jul var hende og min mormor på julebesøg i 2 uger (vi bor på Bornholm) og vi fik rigtig hygget, spillet mange spil og bare været sammen som familie. Samme år havde min far købt et videokamera, for at kunne følge lillemandens udvikling, så alt fra den jul står ekstra klart, fordi vi har det på film. Den jul havde bare det hele! 🙂

  – Line

  16/12/2013 at 21:19
 • Det bedste juleminde er klart dengang jeg fik min nye supersmarte sony ericsson mobil. Den havde været mega dyr og jeg ønskede mig den bare så meget.
  Den aften var perfekt, jeg var i min nye ‘burberry’vest og vandt mandelgaven. Og min morfar var rask og min farmor levende – og dagen efter stod jeg op og kærtegnede min mobil haha 😉

  16/12/2013 at 23:44
 • Det bedste juleminde er klart dengang jeg fik min nye supersmarte sony ericsson mobil. Den havde været mega dyr og jeg ønskede mig den bare så meget.
  Den aften var perfekt, jeg var i min nye ‘burberry’vest og vandt mandelgaven. Og min morfar var rask og min farmor levende – og dagen efter stod jeg op og kærtegnede min mobil haha ;)))))))

  16/12/2013 at 23:44
 • Lene
  Svar

  Jeg følger!! Mit bedste minde var da jeg fik en ring i julegave af min kæreste 🙂

  17/12/2013 at 12:54
 • Marianna P
  Svar

  Da min søn kom til verdenen 1. juledag

  17/12/2013 at 12:55
 • Stinna Johansen
  Svar

  Egentlig er alle julene bare dejlige minder 🙂

  17/12/2013 at 12:56
 • Karina
  Svar

  Da jeg oplevede min første hvidejul med en masse sne

  17/12/2013 at 12:56
 • Emilia
  Svar

  Ih hvor er du flot med dem på!! Mit juleminde er da min morfar stadig levede, han var altid så sjov og sang alle julesangene så højt.

  17/12/2013 at 12:58
 • Cæcilie K
  Svar

  Jeg elsker julen! Minderne vælter frem når jeg dufter brunkager og andre søde sager.

  17/12/2013 at 14:04
 • Camilla Thisted-Widtfeldt
  Svar

  Det juleminde som står mig klarest,skal vi faktisk en del år tilbage..nærmere 25 år tilbage..Der var jeg ti år og på det tidspunkt arbejde min far som soldat og derfor havde de jo os nogle jule og nytårsaftener hvor de skulle arbejde. Denne jul skulle vi så holde jul uden min far,min mormor kom og min storesøster kom med hendes kæreste og min nevø som var 2 år på det tidspunkt. Traditionens tro ser vi ALTID Disneys Juleshow,hvilket vi os gør den dag i dag, Da det var færdig skulle min mor og mormor liiige lave det sidste mad færdig,hele huset duftede af jul og lige pludselig.. Så var ALTING SORT.. H-fi relæet slog fra.. Vi tænkte at det var nok bare en sikring der var sprunget,men næh nej.. Hele anlæget vaar gået død/kaput.. Der stod vi så to børn på 8 og 10,men den lille purk på 2 år,kunne jo altså ikke vente med de gaver,samtidig med at vi ALLE var ved at være godt sulten..Men kartoflerne var rå,stegen var SLET ikke færdig.Det eneste som vi kunne spise var de franske kartofler og ris a la manden… Min mor ringede til El-selskabet og vi fik af vide at manden som var på vagt den aften jo selv sad midt i HANS julemiddag. Vi kunne få ham ud ca kl 21.00.Nå så var alle gode råd jo dyre.Vi gjorde det HELE omvendt den Jul..Spiste lidt ris a la mande,åbnede gaver så min nevø kunne få bare lidt af hans legetøj inden han skulle i seng. Så da klokken var 22.00 satte vi andre os til bords.Min mormor var blevet lidt halvsnaldret,hun er en der aldrig drikker og den aften fik hun to glas vin og nisseøl for resten og tro mig,folk som ikke drikker kan sagtens blive fuld af nisseøj,når man drikker en 6-7 stykker. Dagen efter kunne vi jo kun grine af det og min nevø fik pakket resten af hans gaver ud. Sikke en jul:-D

  17/12/2013 at 14:05
 • Pernille
  Svar

  Hvor er de fine, ville klæde mine ører 😀 Mit minde er faktisk fra sidste jul, da min søster fortalte at hun var gravid!

  17/12/2013 at 14:23
 • Sigen Keller
  Svar

  Julen er bare dejlig! Glemmer aldrig da min søn sagde sit første ord 2. jule dag, det var stort.

  17/12/2013 at 14:36
 • O.
  Svar

  Den gang jeg var omkring 5 år og jeg fik den bamse jeg havde ønskede mig hele året, nøj hvor var jeg glad (:

  17/12/2013 at 15:13
 • Ditte Marie
  Svar

  Uh pænt!!!! Følger alle steder nu! Mit juleminde er fra min barndom, da min farfar legede julemand, selv om vi godt vidste at det var ham 😉

  17/12/2013 at 15:45
 • Selina
  Svar

  Da jeg fik min søde hund Geo 😀

  17/12/2013 at 16:04
 • Mette Marie
  Svar

  Dem ønske jeg mig!! Mit juleminde er fra tre år siden, da hele familen var samlet, det var den bedste jul ever <3

  17/12/2013 at 17:33
 • Kristina Gernstrup
  Svar

  Da min jeg fik den gave jeg ønskede mig sidste jul, det var nemlig et cruise til de varme lande.

  17/12/2013 at 17:35
 • Winnie
  Svar

  elsker bare jul!

  17/12/2013 at 18:47
 • Jeg er ikke specielt gammel, så har ikke de store minder, men et minde jeg gerne vil fortælle om, er da jeg var bare en smule mindre læste min mor altid op af en julekalender der er gået igennem generationer, om nøddeknækkeren, bare i en sjov måde.

  17/12/2013 at 21:16
 • Birna Lambaa
  Svar

  Julen er altid en god og hyggelig tid, men én ting jeg kan huske fra jeg var barn er, at jeg tænke, at det var da underligt, at julemanden og min morfar havde ens ure 🙂
  Godt, at have gode minder 🙂

  17/12/2013 at 23:29
 • Sissel
  Svar

  Et af de juleminder der står stærkest i min hukommelse, var en jul, hvor min mor skulle møde ind i aftenvagt som sygeplejeske. Jeg har også fødselsdag juleaften, og jeg syntes, at det var dybt uretfærdigt, at min mor ikke var hjemme på hele min fødselsdag. Jeg var ikke særlig gammel, men jeg havde en dårlig vane med at bide mine negle. Mine forældre havde købt en gave til mig, som jeg måtte få den dag, jeg holdt op med at bide negle, og den havde virkelig stået i mange måneder og ventet på, at jeg holdte op. Jeg blev så ked af det, da hun tog afsted, at de gav mig lov til at få gaven, selvom jeg ikke var holdt op med at bide mine negle, og så blev det alligevel en god jul. Jeg fik nemlig en stol til min babyborn, så den kunne sidde ved bordet, og nu hvor vi ikke havde min mor ved julebordet, var min babyborn en ok erstatning. Ja ja, små hjerner, små fornøjelser. 🙂

  17/12/2013 at 23:47
 • Stinna
  Svar

  Da min far gav mig en ny cykel i julegave!

  18/12/2013 at 12:35
 • Dorte S.
  Svar

  Da jeg første gang selv skulle holde jul! Var så nervøs, men anden blev god og det var bare en dejlig juleaften!

  18/12/2013 at 12:38
 • Rie L.
  Svar

  Da jeg fik den dukke jeg ønskede mig Baby Born hihi 🙂

  18/12/2013 at 18:48
 • christine
  Svar

  Mit bedste juleminde må være, da jeg var lille og julemanden kom gående ned af vejen og kom ind i vores stue. 😀 Kan stadig huske, hvordan han kom gående der ude på fortorvet i dit julemandstøj. Det var meget magisk. 🙂

  18/12/2013 at 19:54
 • Signe
  Svar

  Juleaften blev holdt hos min mormor og morfar, da jeg var barn. Min fætter, min kusine, min søster og jeg spise ikke risalamande, så vi fik istedet en ispind hver. Sjovt nok var der en mandel i dem alle. Vi syntes det var meget heldigt og undrede os slet ikke over, at chokoladen var i stykker på alle fire is. Godtroende børn.. Men vi blev glade for vores mandelgaver 😉

  18/12/2013 at 23:01
 • Bedste juleminde må være de mange juleaftener, hvor jeg sluttede aftenen af med at falde i søvn ved siden af juletræet mellem alle mine fine gaver. Jeg var nemlig familiens yngste og gik i mange år kold længe før alle andre 😉

  19/12/2013 at 22:31
 • Anette Aarup Frandsen
  Svar

  Da jeg var en lille pige lavede vi altid i skolen en ting sammen med vores forældre til gavespil i klassen. Et år havde vi lavet det flotteste lerhus og jeg var meget stolt, da jeg fik det med hjem og det blev sat i nissehøjen, der var af vat. Min mor mente dog der skulle lys i og det var også rigtig kønt. En dag mente jeg dog at jeg selv ville tænde lyset i højen… WUFF sagde vatten og hele nissehøjen futtede næsten af. Heldigvis havde jeg en snarrådig familie og vi fik ilden slukket hurtigt. Skænken havde brændmærker og væggen var sort og den dag i dag ligger der stadig afsvedne nisser i min mors julekasse, som kommer frem hvert år. Huset overlevde faktisk og holdt mange år og var også altid en del af nissehøjen, dog uden vat under 🙂

  Glædelig jul

  19/12/2013 at 23:54
 • Sara Kjeldsen
  Svar

  De er bare så fede!

  20/12/2013 at 20:32
 • Emma Sørensen
  Svar

  Så fine øreringe! Mit minde er da jeg var omkring 10 år, da hele familen var samlet også mine bedsteforældre, det var så hyggeligt <3

  20/12/2013 at 20:48
 • Therese S
  Svar

  Første gang jeg holdt jul med familien fra Norge <3

  22/12/2013 at 10:16
 • Tine marie
  Svar

  Fede smykker! Jeg følger 😀 Åh så mange juleminder, tror et af de bedste var den gang min kæreste og jeg holdte jul sammen for første gang.

  22/12/2013 at 18:50
 • Ulla
  Svar

  Da jeg holdte jul i New York, det var stort!!

  22/12/2013 at 18:50

Post end kommentar