4 beauty favoritter fra oMoi, Nars og ghd

Her er nogle af mine beauty favoritter for tiden. Ofte har jeg lange dage på kontoret og en trænger til at få fugtet huden. Ved siden af min laptop har jeg en oMoi spray stående, som er lavet af naturlige ingredienser. En base af økologisk blomstervand, med kamille og appelsin. Et par sprøjt i løbet af dagen og min hud føles dejlig frisk! Den kan også bruges efter du har renset ansigtet af for makeup.  Inden jeg bruger min ansigtscreme om aftenen, bruger jeg et par dråber af Balancing Facial Oil. Den indeholder blandt andet Tea Tree, citron, oliven og Jojoba olie. Den går ind og giver min hud et boost af fugt, især godt når sommervarmen tørrer huden ud.

Apropos varmen, så er jeg begyndt at bruge Nars “Light Reflecting Loose Setting Powder”. Den er silkeagtig i konsistensen og er ved til at holde min foundation på plads, så den ikke smelter væk. Den er parfume og parabene-fri. Jeg har tidligere troet at ghds narrow dressing brush, mest var til at toupere håret med. Men efter at have observeret Pernille, som er skandinavisk Lead Stylist for ghd, er jeg begyndt at bruge den når jeg skal style mit hår. Børsten er lavet af naturlige hår, og er super god til at redde mit hår med, inden jeg bruger en styler.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar