5 plejende skønhedsfavoritter

James Read Coconut Water Tan Mist:

For nogle uger siden var jeg så heldig at møde James Read til et event, hvor han præsenterede os for nogle lækre nyheder ☀️ Han var virkelig sød og charmerende og en mester i tanning! Den nye Mist indeholder naturligt kokosvand 🌴 er fyldt med antioxidanter, Hyaluronsyre og Vitamin E. En super let og super-hurtigtørrende spray, som giver huden en gylden glød på 3-5 timer. Mums duften minder mig om sommer, hvilket man godt kunne have brug for lige nu . Den giver min hud en lækker glød og er nem at bruge ❤️.  Find den blandt andet hos Magasin.

Youth To The People Age Prevention Superfood Cleanser:

En grønjuice til dit ansigt 🌿næsten da 😊. Fyldt med superfood ingredienser så som kål, spinat, grøn te, vitaminer C, E og K 💪. En let gel uden sulfater, som dufter dejligt og fjerner min makeup, uden at min hud føles tør efterfølgende. Du kan finde den hos Sephora.

Muti Night Cream Plus:

Jeg havde godt spottet navnet Muti på instagram og tænkt at det var et sjovt navn til et beauty brand 😎  indtil jeg fandt ud af at det er en forkortelse af Moderne, Unique, True, Intelligent. Så gave det pludselig meget mere mening ✨. Anti Age Night Cream Plus indeholder hyaluronsyre og Retinol A som reducerer linjer og rynker, samt C vitamin i en høj dosis, som skulle kompensere for solskader og pigmentforandringer. Denne rige natcreme er specielt god til en tør og følsom hudtype. Til de dage hvor der er behov for et ekstra “plus”, kan cremen også bruges som en slags fugtmaske 💆. Den har virkelig været perfekt her i vinterkulden. Find den her.

Muti eye cream:

Jeg er begyndt at bruge øjencreme 👀. Lige nu er favoritten også fra Muti! Det er en let gel med en kølende og drænende effekt. God hvis du har tendens til morgenhævelser omkring øjnene. Ligesom natcremen indeholder den også hyaluronsyre, samt niacinamid, avocadoolie og marineingredienser fra plankton fra Bretagnes kyst 🌊. Alt sammen ingredienser som skulle gøren huden blød og smuk omkring øjnene. Find den her.

Lebon LE WHITE:

Jeg har tidligere fortalt om Lebon, og jeg er vild med det 😬. Ikke nok med at tandpastaen er økologisk og vegansk, så “smager” den dejligt og fås også i denne rejsestørrelse 🌍. Perfekt hvis du som jeg, ofte er på farten, hvad enten det er rejser eller fitness, så passer den lige ned i min beauty bag 👝. Find den her.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar