5 Spørgsmål & Svar om glow:repeat®

social marketing, branding, pr marketing københavn, social media konsulent, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT scandinavia, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT nordic, glow repeat agency, e-commerce, instagram management, facebook management, youtube management, youtube content creator, art director

The future is already here - it's just not evenly distributed, entrepreneur quote, William Gibson, William Gibson quote, work quote, the future is here it's just unevenly distributed,

acer, acer laptop, tek blogger, computer acer blog, acer aspire s7, acer blogger, paleobar, coffee, latte, work essentials

“The future is already here – it’s just not evenly distributed”. Jeg elsker dette citat af William Gibson. Det minder mig på at det er okay at gå forrest og udforske nye muligheder. Det er præcis hvad vi har gjort med glow:repeat – mit og min partnes nye bureau indenfor mode og livsstil.

I er mange der spørger ind til firmaet og jeg er SÅ glad for interessen! Her er nogle af spørgsmålene jeg har fået:

“Hvorfor har du startet glow:repeat?”

I 2012 blev jeg Nordisk Chef for e.l.f. Cosmetics Scandinavia (Danmark, Sverige & Noge), og nød privilegiet at opnå fantastiske resultater med mit team. Herunder opbygning af blogs med 1,4 milloner besøg og 55.000 blog kommentarer, 124.000 followers på sociale medier og en kundeklub med 21.000+ medlemmer. Alt sammen på bare 18 måneder. e.l.f. cosmetics endte med at blive et af verdens hurtigst voksende kosmetikbrands, og blev solgt i 2014 for et uofficielt beløb.

I 2015 stiftede jeg sammen med min partner (in life and business) det kreative bureau glow:repeat®. Her bruger vi vores mange erfaringer og store netværk i Skandinavien til skabe gennembrud indenfor forbruger ‘engagement’ hos andre brands.

“Hvorfor navnet glow:repeat ?”

For nogle år siden lavede journalisten ‘Robert Safian’ fra fastcompany et interview med Nike’s CEO Mark Parker. Mark Parker er en fantastisk inspirerende person i sine udtalelser. I spidsen for Nike har han gennem 15+ år formået at fastholde og styrke brandets indflydelse og tiltrækningskræft på generation-x, millenials og seneste generation-y med svimlende succes.

Mark Parker har et mantra ‘Edit & Amplify’ som han bruger til at beskrive hvordan han navigerer på tværs af en organisation der indeholder en fantastisk masse kreativitet, stærke medarbejdere og mange ideer.

glow:repeat beskriver på lignende vis hvordan vi spotter mennesker, trends og ideer, fortæller deres historie i billeder og ord efter nordisk formel og skaber varige relationer mellem brands og mennesker.

“Hvordan vil du beskrive glow:repeat?”

glow:repeat er et fashion & livsstils reklamebureau. Vi er en del af en stille revolution indenfor marketing, som skaber online fællesskaber, tiltrækker følgere, skaber indhold, spotter trends, og opbygger relationer mellem mennesker og brands på en måde verden aldrig før har set.

Vores virksomhedskultur kan beskrives som inspireret, passioneret, farverig, modig, ærlig og selvsikker. Vi ved at mennesker i stigende grad konsumerer information i et højt kvalificeret personligt mix, og vi bringer kreativt ‘vildt’ brand indhold, brugeroplevelser og deltagelse ind i dette mix.

Blandt vores kunder er nogle af verdens hurtigst voksende brands, med følgerskarer der tælles i millioner.

Vi har i dag et fantastisk team i lækre lokaler 150m fra Kgs. Nytorv, og jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag.

“Hvad kan i hos glow:repeat?”

Vi er det man populært kalder et ‘full stack’ reklamebureau. Denne betegnelse bruges om bureauer der kan både det kreative og tekniske.

Vores kernekompetencer er kreativ konceptudvikling, content produktion (blogs, artikler), social marketing (social media, influencers), og e-commerce på koncernniveau.

Min partner Torben, er oprindeligt uddannet grafiker fra reklamebranchen. Vi har dannet par privat i 12 år, jeg var faktisk med da vi for en del år siden tog til Ukraine for at starte en IT-udviklingsafdeling dernede. Den har vi i dag stadig stor gavn af – og har adgang til en hær af vores egne webudviklere mm.

“Hvorfor har i ikke en instagram og facebook for glow?”  

Det er faktisk helt bevidst. Vores opgave er at opbygge vores kunders sociale medier, derfor har vi valgt at lade vores arbejde tale igennem vores kunders resultater og hashtagget #glowrepeat. Du kan selvfølgelig også altid se lidt behind the scenes ved at følge mig på emiliedelance.

Jeg håber det satte et par ord på hvad vi laver. Har du ideer til virksomheder der har brug for et frisk input på den kreative font, så giv mig endelig et praj. Eller kom forbi  – jeg er altid frisk på en sludder og en kop kaffe ;).

11 Kommentarer
 • Du er så goddamn sej!!! Håber at vi snart kan ses.
  Knus B

  28/05/2015 at 10:23
 • Ja det er sgu spændende.. I har altså så mange gode ideer og synes det er så fedt i så også fører dem ud i livet.. yay go emilie og torben 😉

  28/05/2015 at 10:40
 • Fantastisk spændende! :-*
  Og vildt fedt at dig og Torben har kunnet skabe noget sammen, det må være meget givende og motiverende.

  28/05/2015 at 14:27
 • Fedt smukke! God vind med det:-**

  29/05/2015 at 05:06
 • Line
  Svar
  29/05/2015 at 08:06
  • Line
   Svar

   Dejligt at blive mere klog på jeres business.

   29/05/2015 at 08:07
 • Du er sej og en fantastisk networker!
  Jeg synes det er flot gået af dig og Torben.
  Meget inspirerende.

  Chau

  29/05/2015 at 21:47

Post end kommentar