6 lyserøde skønheds musthaves

Winky Lux Glimmer Balm:

Åh glimmer og læbepomade i én 😍 What’s not to love!? Den flotte holografiske læbebalsam fra Winky Lux, reagerer på hudens pH-værdi og skaber den perfekte lyserøde nuance på dine læber 💋.  Og så er jeg bare vild med alt holografisk for tiden 💎. Find den her.

Too Faced Just Peachy Matte Palette:

Life is peachy 🍑 Endnu en flot palette fra Too Faced 💕. Denne gang i matte nuancer og en liflig duft af fersken. Jeg er vild med de matte farver, som jeg er storforbruger af til hverdag. Der er de helt sarte fersken nuancer til de mere dybe figne farver, med et strej af blomme. Find den her.

L’Oxygéné Nailberry:

Jeg elsker nude neglelak! Og denne fra L’Oxygéné Nailberry har et super smukt finish. Den er desuden også vegansk- og Halal-certificeret, til dem af jer der er på jagt efter dette 💅. Find den her.

The Body Shop Adriatic Peony Bath & Shower Cream:

Jeg elsker duften og fornemmelsen af en lækker shower cream 💦. Mit favorit under bruseren i øjeblikket er fra The Body Shop, kaldet Adriatic Peony Bath & Shower Cream. Den indeholder ekstrakter fra pæoner fra Adriaterhavet og Community Trade honning fra Etiopien. Den cremede konsistens fugter min hud og gør den blød og velduftende – I love it 🌸. Find den her.

Pudderdåserne Alt i En Makep-up fjerner:

Jeg er så heldig at kende Helene, som er en dejlig ven og super dygtig ❤. Sammen med sin partner in crime har Pudderdåserne skabt en hel serie, fyldt med dejlige produkter der virker 👏. Selv min kæreste er på sin 8. flaske af Pudderdåserne Anti-age Creme 👦. Den er jeg også stor fan af! Et andet produkt som jeg også er super glad for et Pudderdåserne Alt i en make-up fjerner.  Den fjerner blidt og effektivt min makeup, og huden føles beroliget og velfugtet. Den indeholder hyaluronsyre samt andre fugtgivende og beroligende ingredienser. Den er fri for parfume og alkohol. Find den her.

Erborian BB Shot Mask:

Koreansk Beauty, også kendt som K-Beauty er en hel verden for sig 🎋. Der findes SÅ mange spændende produkter! Jeg er faldet for denne BB Shot maske fra Erborian. Der står at den gerne skal bruges om morgen, da den giver en en instant beauty-boosting effekt, med en BB creme effekt. Tag den på og lad den sidde i 15 minutter, mens du fx spiser morgen mad. Den giver dig super blød hud, fugt og får din teint til at stråle ✨ Find den her.

2 Kommentarer
  • Ohhhh my! Den glimmer balm bliver jeg nødt til at eje! 😀 Jeg er kæmpe fan af glitter og især holo-glitter. 😉

    – Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

    06/04/2018 at 16:33

Post end kommentar