6 skønhedsnyheder jeg tester – Mælkesyrebakterier, mudder og kosttilskud

MÁDARAs Antioxidant Energiser Booster

Hvad craver din hud? Min har brug for et ekstra boost, den kommende vinter. Derfor er jeg spændt på at prøve MÁDARA’s nye Antioxidant Energiser Booster ampuller! De sirligt fine ampuller kommer i 3 varianter Hyaluronic Collagen, Amino-Fill 3D Lifting og Anitioxidant Energiser, som jeg er i gang med at prøve. Spækket med anitioxidanter, vitaminer og omega3-6 fedtsyrer, som skulle neutralisere beskadigelse fra frie radikaler, samt forebygge aldring og pigmentering.  Det føles som en ekstra luksus i min hudpleje, og ampullerne gør det nemt at have med på farten. Du kan finde dem her.

Day Dose Essential Female

Tager du kosttilskud? Jeg har efterhånden gjort det i mange år og tager en multivitaminpille, D-vitamin og fiskeolie. Jeg synes at det lyder interessant med Day Dose som har udvilket Essential Female. En kosttilskud sammensætning, som er udviklet med et fokus på at give kvinder de rette vitaminer. Kombination består 13 vitaminer og 10 mineraler, hjælpestoffet Q10, samt fiskeolie med et koncentrat af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. Den kommer i en handy pakke med 3 piller til hver dag. Du kan læse mere om Day Dose her.

Rodial Collagen 30% Booster Drops

Jeg kan ikke få nok af boosters! Denne nyhed fra Rodial indeholder 30% Collagen Complex, som skulle styrke hudfornyelse og være anti-aging. Det aktive protein i boosteren genskaber fylde i huden, øger elasticitet og gennemfugter. Den skal bruges to gange dagligt før brug af serum eller ansigtscreme for at opnå de bedste resultater. Find den her.

Exuviance Detox Mud Treatment

Denne silkeagtige muddermaske skulle detoxe og absorbere overskydende olie, så huden føles ren og glat. Den indeholder japansk kul, som fungere som en magnet, der tiltrækker urenheder i tilstoppede porer og renser huden. Med sit høje mineralindhold, absorberer den franske ler overskydende olie og efterlader huden frisk. Detox masken passer til alle hudtyper, navnligt folk med olieret hud. Produktet er snart på hylderne, stay tuned her.

Exuviance Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence

En anden nyhed fra Exuviance er Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence. En lang og fancy titel på en essens, som indeholder det hotte probiotika-ekstrakt og PHA. Mælkesyrebakterier skulle nemlig ikke kun være godt for maven, men også for din hud! Essensen virker forbedrende på hudens mikroflora, styrker hudbarrieren og fugter huden. Således bliver huden mere modstandsdygtig over for  fx forureninger. Jeg er spændt på at prøve.

Aurelia Probiotic Concentrate

Nu når vi taler om mælkesyrebakterier, så har Aurelia Probiotic Skincare opbygget hele deres hudplejeserie med probiotika som omdrejningspunkt. Produkterne er designet til at aktiverer hudens evne til at reparere sig selv og booste den naturlige proces, der genopretter kollagen, elastin og sunde celler. Nyeste skud på stammen er The Probiotic Concentrate, som er målrettet mod pigmentering, rynker, tab af elasticitet og hormonelle udbrud. Det intense koncentrat indeholder Aurelias probiotiske ingredienser i den reneste form. Find den her.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar