Acer Liquid

Acer Liquid e3 Duo, acer aspire s7, teknologi blog, fashion blogger, modeblogger, acer blogger, acer smartphope, acer laptop

Acer Liquid e3 Duo

Acer Liquid e3 Duo blog, Acer Liquid e3 Duo blogger, Acer Liquid e3 Duo telefon, Acer Liquid e3 Duo mobil

Acer Liquid e3 Duo kamera, Acer Liquid e3 Duo camera

buisness blogger, selvstændig blogger, karriekvinde

Det er ingen hemmelighed at jeg er SÅ glad for min Acer laptop som jeg købte sidste år. Så jeg var spændt på at prøve den nye Acer smartphone, som hedder Liquid e3 Duo. Og designet skuffer ikke! Den er slank og sleek og har en lækker HD-skærm, som jeg har puttet yndlings blomster baggrund på :).

Den har to kameraer med flash foran og bagpå, så man kan tage fab selfies ;).  Som i kan se på billede 4, har jeg indfanget nogle af mine kjoler med kameraet, den fanger farverne og lyset så fint. Hvis du som mig også går op i god lyd, så er dens indbyggede højtalere med DTS Studio Sound™ yay, næsten som biffen!

En anden smart ting, hvis du ofte rejser mellem to lande som jeg, eller har både et arbejds- og privatnummer, så har den dual SIM-kort system, det vil sige at du kan skifte mellem dine to numre, så dejligt! Jeg er begejstret og så er prisen også god, den koster 1.699,- og du kan finde den lige her. Hvilken mobil har du? :).

6 Kommentarer
 • Stinna
  Svar

  Smukke :* Jeg har en iphone, men som mange andres har jeg smadret skærmen :(, så skal faktisk købe en ny.

  04/09/2014 at 11:54
 • Malou The Shoe
  Svar

  Wow, love it!

  04/09/2014 at 14:27
 • Jeg har en htc, men den her lyder ret smart! I sær det der med arb og privat telefon, så man slipper for at have to telefoner.

  08/09/2014 at 10:00

Post end kommentar