ACO & Cliniderm Solcremer

I denne sommertid er det vigtigt at passe på huden, for noget tid siden modtog jeg en masse cremer fra ACO og Cliniderm. De er kommet på når jeg lige kunne se mit snit, til at slikke lidt solskin ude i haven :). Da jeg var yngre passede jeg ikke så meget på min hud, men nu bliver der smurt ind fra top til tå. Begge linjer føles lette i konsistensen, er nemme at smøre ind i huden og tilstopper ikke porerne.

ACO’s nye produkter til solfølsom hud, har alle en høj beskyttelse mod UVA-og UVB-stråler. De indeholder ingredienser der mindsker risikoen for kontaktallergi og overfølsomhed. Cremerne er uden parabener, alkohol og parfume. Priserne er mellem 119,- og 149,-.

Cliniderm’s solcremer kombinerer effektive UV-filtre med hudpleje. De beskytter både mod solens stråler, samtidig med at de fugter og beskytter mod synlige ældningstegn. Solcremerne indeholder vitamin C, E, Q10, er uparfumeret og indeholder ikke parabener. Priserne ligger mellem 119,- til 139,-. Begge linjer fåes på apoteket

bloglovin

10 Kommentarer
 • Det lyder godt nok lækkert… Ved du om der er oxobenzon(e) i? Eller hvilket solfilter, som bliver brugt? 🙂

  07/07/2011 at 16:56
 • Syntes bare jeg kan huske at aco’s solcreme dumpede helt vildt i en tænktest! men er ikke helt sikker..
  Kan bare huske jeg tænke at det var da utroligt når det var en en apoteker solcreme 🙂

  God weeekend 🙂

  08/07/2011 at 07:53
 • jeg har det helt som dig – før brugte jeg højst faktor 8 og nogle gange sololie og kokos olie i stedet, men nu er jeg 100% på faktor 30 over hele kroppen!

  knus, Marie My fra http://www.nemeisbabe.blogspot.com

  08/07/2011 at 09:43
 • Great blog!!

  08/07/2011 at 19:59

Post end kommentar