Afternoon tea med John Frieda

john frieda event, afternoon tea event, kage

john frieda, john frieda frizz ease, john frieda event, john frieda københavn, john frieda hair products

frisør, event frisør

modebloggere, skønhedsbloggere, beauty bloggers

afternoon sandwiches, perchs

candy, danish candy, slik

frizz ease john frieda

hårstyling, asian hair, john frieda

scones

Jeg er fan af afternoon tea! Selv om jeg fortiden ikke spiser scones og kage ;p. Men så fik jeg drukket en masse dejlig te! John Frieda havde nemlig inviteret til hygge og et kig på deres produkter. Bagefter gav vi os i kast med at prøve de forskellige sager i håret. Søde Maria gik i gang med at glatte mit hår med John Frieda Frizz Ease 3 Day Straight Spray. Nu var mit hår godt fyldt med alt muligt andet, så jeg skal teste den i nyvasket hår snart. Det ville i hvert fald være skønt hvis man ikke behøvede at glatte det hverdag :D. Ellers har jeg altid været vild med John Frieda Frizz-Ease Agent Perfecting Crème. Den bruger jeg ofte til sidst, når jeg har krøllet eller glattet mit hår. Den samler spidserne, fugter og så indeholder den UV-filter.

DK-ghd

1Kommentar

Post end kommentar