Anastasia Beverly Hills – Brow Wow

Jeg elsker flotte øjenbryn! I går var jeg til event med det meget insta omtalte brand Anastasia Beverly Hills. Der var mange lækre produkter, blandt contouring kits, concealers og en masse til øjenbrynene. Her til morges prøvede jeg et brow kit og brow gel og wauw jeg er allerede fan! Synes mine bryn blev super flotte og definerede. Næste gang kunne jeg godt tænke mig at prøve contouring :D. Jeg nåede også forbi faconfacon og købte en super cool earcuff, som allerede er min nye yndlings!

4 Kommentarer
  • Kommer Anastasia til Danmark :)? Tænker siden du har været inde og høre/se noget om brandet. Er selv mega fan og eeelsker øjenbryns ‘brow wiz’ og bruger den hver dag 🙂

    01/04/2016 at 11:07
  • Michael Hallström
    Svar

    Anastasia Brow Products are currently sold in several stores in Denmark – Matas is one of them. The new Anastasia Pro Make Up line will be launched in stores in August. You can buy both now directly through the Nordic distributors website – http://www.finestcosmetics.dk

    05/04/2016 at 01:29

Post end kommentar