Anna Dello Russo for H&M

I maj var der et lille sneak peek på den kommende kollektion med H&M og Anna Dello Russo. Her kan i se nogle af mine favoritter :).  Der er masser af bling, turkise og grønne sten, blandet sammen med guld og sølv. Jeg har forelsket mig i den store halskæde med de grønne sten, guld kobra øreringene og den turkise ring. Har du nogle “must haves”? Og sig til hvis du vil vide priserne på de forskellige ting, så skriver jeg dem gerne. Se flere billeder her.

10 Kommentarer
 • Christine
  Svar

  Jeg er lidt vild med de runde guldøreringe, men det kommer lidt an på hvor store de er. Synes at jo mindre de er – jo federe. 🙂 Den turkise kuffert er bare så for meget, at den faktisk er mega fed. Den ville jeg også meget gerne have. Det kunne være ekstra fedt og sjovt at rejse med den. Desværre er jeg nok lidt for nærig til at bruge for mange penge på en kuffert. 😛

  12/09/2012 at 11:59
 • Jeg er ikke så vild med tingene, jeg ville foretrække de ægte materialer, vhilekt jeg går ud fra de ikke har brugt til disse. Men hårbøjlen kunne være cool til maskarade, dress up parties eller shoots!

  12/09/2012 at 13:36
 • Jeg synes virkelig, meget af det ser billigt ud. Det skal styles rigtigt, og det frygter jeg lidt, det meste af Danmark ikke kan finde ud af! 😀

  12/09/2012 at 13:53
 • Jeg synes mange af tingene ermega tacky og ligner noget man kan købe på de billige markeder i udlandet 😉 Især de der rædselsfulde armbånd med dyr!

  12/09/2012 at 20:50
 • Amalie
  Svar

  Hvad koster den grønne halskæde? Den er så pæn 🙂

  13/09/2012 at 09:10

Post end kommentar