Anti-Ageing Skønhedsprodukter

WRINKLES AWAY vitaviva, MASQUE SOYEUX HYDRATANT beaute pacifique, madara AGE RECOVERY ORGANIC FACIAL

beauty blogger, skønhedsblog, københavn blog skønhed

Jeg fyldte jo år, for ikke så længe siden og det at være over de 30, gør at man tænker mere over at pleje sin hud, jeg gør i hvert fald :). Jeg vil dog gerne gøre det på en så naturlig måde som muligt! Lige nu tager jeg dagligt Vitavia’s “Wrinkles Away” alene titlen giver mig stor forhåbning :). Kosttilskuddet indeholder blandt andet kollagen,  hyaluronsyre og en kraftfuld blanding af antioxidanter, herunder resveratrol, grape seed, grøn te og alpha lipoin syre, som alle er næringsstoffer, der bidrager til sundere, fugtigere og yngre hud. Jeg skal nok give en tilbagemelding om et par uger, og fortælle virkningen.

Fugt, fugt , fugt! Det er essentielt for at holde huden spændstig og smuk. 2 gange om ugen bruger jeg Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratant. Den skal sidde på i 5-10 min og genopbygger og løfter fugtniveauet i huden. Jeg er også vild med serum og oiler, lige nu er favoritten Mádara Age Recovery Oil, som indeholder 10 sjældne regererende tørolier, blandt andet af tomato, Rowanbær, gulerodsfrø, tranebærfrø, hindbær- og jordbærfrø, som mindsker solskader og aktiverer hudens egne regenererende genskaber. Spækket med antioxidanter af solbærfrø, Perikum og havtorn, som beskytter hudcellerne mod miljømæssig påvirkninger.

Det var 3 af mine anti-ageing tips ;). Hvis du vil se mere kan du læse min artikel på Scandinavia Standard: CAPSULE COLLECTION: SCANDINAVIAN WOMAN’S BEAUTY.

2 Kommentarer
  • Uhh lækre produkter 🙂

    15/12/2014 at 16:32
  • Er spændt på at høre din anmeldelse af pillerne, har kigget på dem flere gange, og de lyder spændende. Men dog noget dyrt, hvis man skulle spise dem hver dag resten af livet ;D

    15/12/2014 at 16:36

Post end kommentar