App Love & Nail Polish

Jeg er bare så glad for min smartphone! Så skønt at kunne tjekke mail, twitte, tage billeder, spille angy birds m.m. ;). Og så har jeg fået en ny smart app som hedder CirCal, som jeg har fået anbefalet af Simone. Og den har vi så brugt i løbet af ugen til at planlægge en date i aften!

Det er en slags fælles kalender du kan have med f.eks. dine veninder, familie eller kæreste. Du bestemmer selv hvem der skal være i de forskellige grupper og hvad de skal kunne se. Og så er den integreret med Outlook og Google kalenderen, smart! Den er helt gratis og kan bruges både til Iphone og Android. Du kan evt. læse mere her.

Så mens jeg glæder mig til at se de to skønne piger Simone og Emilie i aften, har jeg lakeret neglene med nr. 292 fra Depends forårs kollektion, elsker bare peachy pink farver! Håber i får en skøn weekend derude :D.

bloglovin

4 Kommentarer
 • Gitte
  Svar

  Flot neglelak! Og det lyder ret smart med der der app (:

  25/02/2012 at 15:58
 • Marie Louise
  Svar

  I må have en hyggelig aften 😀

  25/02/2012 at 16:37
 • Nana kyhn
  Svar

  Åååh tak!!:-) min klreste og jeg har altid problemer
  Med at få lagt aftaler oven i hinanden, takket være circal er det intet problem.. Eller det tror jeg i hvert fald ikke det bliver – har kun haft det i 5 min :-)! Men tak for tippet!

  25/02/2012 at 16:48
 • Pernille
  Svar

  Er det en god mobil?
  Jeg overvejer at købe mig en ny smartphone, men aner ikke hvilken en det skal være. Overvejer en iPhone 3GS 🙂

  Og lækre negle, tror jeg må have fat i nogle af dem 🙂

  25/02/2012 at 20:49

Post end kommentar