Aveda – Earth Month

aveda Smooth Infusion Shampoo, aveda Smooth Infusion Conditioner, aveda hårpleje, aveda produkter

aveda Hand Relief, aveda Foot Relief
Jeg elsker når produkter har en skøn historie bag sig og tænker over miljøet . Og for nyligt blev jeg introduceret til mærket Aveda. I 1970 rejste Horst Rechelbacher til Indien og blev introduceret til Ayurveda, et gammel holistisk system af healing, der stræber efter at skabe balance i krop, sind og ånd. Ayurveda betyder “videnskaben om livet”. Horst blev så inspireret at han skabte Aveda, som så dagens lys i 1978 og med Ayurveda’s tankegang som grundkernen.

90% af de æteriske olier og 89% af de rå planteingredienser økologiske. Og Aveda er den første skønhedsvirksomhed, der fremstiller med 100% certificeret vindkraft, på deres fabrik i Minnesota,USA.  Jeg har prøvet Smooth Infusion shampoo og balsam, som er fyldt med økologisk aloe, majs og guar bønne. Jeg føler virkelig at de fugter mit hår og konsistensen er bare så lækker :). En anden ting som jeg er afhængig af, er håndcreme! Og Aveda’s Hand Releif indeholder eksfolierende frugtsyrer og anti-oxidanter, inklusiv vitamin A og E. Den trænger hurtigt ind, uden at fedte og dufter skønt :D. I det hele taget har alle produkterne en dejlig aroma over sig. Her om vinteren, får jeg ofte tørre fødder. De sidste par uger har jeg, når jeg har lagt mig til at sove, masseret mine fødder med Foot Relief, som også indeholder  jojoba olie. Og nu er mine fødder klar til sommer sandalerne, nu mangler vi bare solskin og varme :D. Jeg er i hvert fald blevet meget glad for produkterne og deres værdier bag.

April måned er for “Earth Month”, og Aveda har lavet et specielt Light the Way™ lys, og donerer 100% af salget fra lysene til Global Greengrants Fund, en nonprofit organisation, som arbejder på at løse presserende miljømæssige problemer. Lyset har en Madagascar-inspireret aroma, sammensat med 100% certificeret økologiske essentielle olier, inklusiv vanille, kanel og ylang-ylang – alle indkøbt i Madagascar. Du kan finde nærmeste forhandler her Aveda.dk.

2nd day giveaway

8 Kommentarer
 • Signe
  Svar

  Hvor lyder det lækkert, elsker øko pleje. Kender ikke Aveda, men det må jeg da lige tjekkke ud (:

  02/04/2013 at 13:46
 • Mette Johansen
  Svar

  Aveda er så lækkert!!! Har selv prøvet deres hår produkter, virkelig gode.

  02/04/2013 at 16:26
 • Ditte K
  Svar

  Hvor meget koster shampoo og balsamen?

  02/04/2013 at 17:40
 • Verdens lækreste produkter – sammen med Philip B. Var så heldig at besøge New York for et par år siden – og der blev shoppet igennem i Avedas lækre produkter. Når mn besøger deres butikker/Spas i USA får man simpelthen den bedste sevice! Der serveres Aveda the (som er fantastisk og meget beroligende) gives håndmassage eller fodmassage med lækre duftende olier og så er der bare råd og vejledning til mindste detalje!
  ELSKER det 🙂

  02/04/2013 at 22:37

Post end kommentar