Badeværelses Favoritter, Bøjle & Pæne Tænder

oral b, elektrisk tandbørste, badeværsels favoritter, eos shave cream, tandpasta, vichy

versace yellow diamond

pæne tænder

oral b SmartSeries Pro 7000, elektrisk tandbørste oral b, bluetooth app

Pæne tænder betyder rigtig meget for mig! Jeg har haft togskinner som barn, fået trukket en masse tænder ud og opereret mine visdomstænder ud. Havde simpelthen alt for mange tænder :). Tør slet ikke tænke på hvordan mine tænder ville se uden, hvis det ikke var blevet gjort! Selv om at det var lidt øv at have bøjle på i folkeskolen, er jeg SÅ glad for at det blev gjort. Har du haft bøjle?

Jeg går til tandlægen 2 gange årligt og har prøvet at få bleget mine tænder og sandblæst dem, you name it ;). Det er ikke fordi jeg synes tænder skal være snorlige, jeg synes faktisk at det kan være meget charmerende med lidt skævhed. Dog synes jeg at hvide tænder er flottest! Jeg er blevet rigtig glad for min nye Oral-B SmartSeries Pro 7000 tandbørste, den minder mig om at bruge tandtråd og updater mig undervejs med dagens vejrudsigt og nyheder, hvilket gør at tandbørstningen går super hurtigt.

Andre favoritter fra badeværelset er eos shave cream, den dufter dejligt af frugt og er nem at bruge til at shave med. Min yndlings parfume for tiden er Versace Yellow Diamond, som min kæreste købte til mig på en af sine forretningsrejser, jeg sværger normalt til Escada’s sommerdufte, men denne her har taget førertrøjen.

Vichy’s renseskum bruger jeg om aftenen når jeg skal rense min makeup af, den skummer dejligt og inderholder udtræk fra sheatræet, som fjerner urenheder. Alterna’s CC cream til håret, er en ny luksus til mit hår, som giver fugt shine og varmebeskyttelse. Den skal påføres i fugtigt hår, og indeholder blandt andet kaviar ekstrakt og C-vitamin. Og min favorit tandpasta er stadig Oral-B 3D white luxe, som fjerner op til 90% misfarvninger på tænderne, hvilket er godt for sådan en the og latte drikker som mig :).

I samarbejde med Oral-B

6 Kommentarer
 • Dorte M.
  Svar

  Jeg havde også bøje på i folkeskolen, det var bare ikke sjovt, men ja du har ret jeg er glad for det den dag i dag 🙂

  20/10/2014 at 13:16
 • Uh den versace parfume må jeg prøve!!

  20/10/2014 at 13:17
 • Line
  Svar

  Hvor meget koster sådan en omgang sandblæsning og hvordan blev resultatet? 🙂

  24/10/2014 at 08:08

Post end kommentar