balance Me launch

Rebecca & Clare Hopkins, the creators of balance Me

Rikke from PR1

I går var jeg til lancering af balance Me’s nye ansigtsserie i Danmark. De søde søstre bag mærket, Rebecca & Clare Hopkins, tog imod os på den Britiske Ambassade. Rebecca & Clare fortalte passioneret om balance Me’s begyndelse, som startede i 2005 da Topshop bedte om 200 stk. exfoliating polishes til et event. Da gik søstrene straks i gang i køkkenet og dette var start skuddet for balance Me.

Begge søstre går meget op i velvære, yoga og balance i en travl hverdag og det afspejler sig i deres produkter, som er fyldt med aromaterapi, ekstrakter og vitaminer til gode priser mellem 100- 350 DKK. Og efter succesen med deres bade og kropsprodukter, lancere de nu balance Me ansigtspleje. Alle produkterne laves så naturligt som muligt, og det gøres klart ved deres balance Me stempel uden på hvert produkt, som tydeligt angiver hvor stor en procentdel af det færdige produkt er af naturlig oprindelse, f.eks 100% eller 98.8%.

Vi var heldig at få et par produkter med hjem, som jeg allerede har prøvet i går aftes, Cleanse and smooth face balm og Radiance face oil, og hvor føles de lækre og dufter så godt! Glæder mig til at udforske det lidt mere. Du kan finde forhandlere her og se flere billeder på Facebook.

bloglovin

4 Kommentarer
 • Det er nogle super lækre produkter Balance Me laver. Jeg vidste slet ikke at der også fandtes en ansigtsserie, men den vil jeg helt sikkert overveje at prøve.

  24/08/2011 at 16:11
 • Ej den blå kjole hun har på er smuk. wauw! Kender ikke produkterne, men det lyder da spændende.

  24/08/2011 at 18:16
 • Mary
  Svar

  Wauw looks really nice! Love the blue dress and love balance Me (:

  25/08/2011 at 00:58
 • Tine
  Svar

  Jeg har prøvet deres bodylotion, den er bare rigtig god! 😀

  26/08/2011 at 11:35

Post end kommentar