Beauty Box: CND Shellac

cnd shellac, cnd shellac NEGLE, cnd shellac NAILS

getting my nails done, får ordnet negle

85

cnd rens, cnd negle

cnd shellac, 1 step cnd schellac

uv lys cnd negle, uv light

cnd shellac glimmer, cnd shellac nail art, cnd shellac glitter

 Insight Cosmetics Group, pink cnd shellac, shellac hot pink, cnd shellac gotcha

cnd shellac gotcha coloue, glimmer pink nail art

CND Shellac efter 14 dage, CND Shellac efter 2 uger, CND Shellac after two weeks, CND Shellac after 14 days

Jeg har for første gang prøvet CND Shellac! Jeanette fra Insight Cosmetics, kom forbi mit kontor og lavede mine negle en eftermiddag, ren luksus :). Jeg valgte en lækker pink og lidt glimmer på et par af neglene. Der er vildt mange muligheder med CND Shellac, glimmer, mønstre, nail art og der findes 47 farver at vælge i mellem. Det tog ikke mere end en 30-40 minutter og så var jeg klar med de flotteste negle. Først blev mine negle og neglebånd renset og fjernet.  Derefter kommes en underlak på, farve og evt. glimmer som hærdes under UV-lys og til sidst overlak. Jeg er virkelig imponeret over glansen på lakken, og som du kan se 16 dage efter stadig var flot.

CND Shellac blev skabt i 1979, og formlerne er uden formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater. Det var skønt at rende rundt i så lang tid, uden hele tiden at skulle tænke på at fjerne neglelak og komme nyt på. CND Shellac tilbydes hos proffesionelle saloner og koster omkring 300,-. Jeg havde fået en lækker negleolie med, som jeg smurte på om morgen og aften, for at pleje neglene, mmm den dufter af marcipan! Efter 16 dage, tog jeg selv lakken af, med CND Shellac Remover Wraps, det tog ca. 15 min. Egentlig mest fordi mine egne negle var vokset et godt stykke, for neglene var stadig pæne :). Du kan finde nærmeste salon her. Har du nogensinde prøvet Shellac?

8 Kommentarer
 • ih hvor er de fine!!

  25/04/2013 at 16:19
 • Det er godt nok vildt, at det holder så godt 🙂 Og er vild med farverne!

  25/04/2013 at 16:25
 • Ej hvor godt de holdt så godt for dig! Jeg fik lavet CND for et par uger siden, faktisk den fine, lyserøde som du viser på øverste billede, men det holdte 3 dage 🙁 Shit en skuffelse, og ret meget pengge ud af vinduet. Men hvis det holder for dig, så er det jo perfekt 🙂

  25/04/2013 at 16:48
 • Pæænt! Og hold da op hvor det holder! 😀

  26/04/2013 at 14:23

Post end kommentar