Beauty Box: Oxygenlift hos Akademikliniken

akademikliniken, akademikliniken produkter, akademikliniken københavn

akademikliniken walk in klinik, akademikliniken copenhagen

agneta behandler, Oxygenlift akademikliniken

diamantslibning

intraceuticals boosters, intraceuticals sera

Oxygenlift, Madonnabehandling,

akademikliniken hudpleje, akademikliniken walk in clinic

akademikliniken

akademikliniken skincare

Jeg har været forbi Akademikliniken to gange og få Oxygenlift, måske bedre kendt som Madonnabehandlingen. Agneta bød varmt velkommen og vi talte lidt om min hud og hvilke ønsker jeg havde. Nu er jeg jo ikke helt teenager mere, så lidt ekstra glød i huden ville være skønt! Agneta var meget grundig til at spørge ind og jeg følte mig i meget gode hænder. Vi startede med en diamantslibning! Her fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden lidt trist. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en glattere og fastere hud. Slibningen hjælper også mod rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Derefter presses et serum ind i huden via oxygen, på den måde trænger det dybere ind i huden og tilfører vitaminer så som A, C, E, Collagen og Antioxidanter. Der findes i alt 8 forskellige serumer, jeg fik Vitamin C+3 som styrker og beskytter huden med tre typer C-vitamin. Det føltes skønt og der lå jeg i en times tid mens Agneta udførte behandlingen. I sær anden gang kunne jeg virkelig se resultater og min kæreste bemærkede med det samme, at min hud så mere frisk ud. Men kan tage en enkelt behandling inden man skal noget stort, f.eks giftes eller en kurbehandling på 6 gange, for at opnå et varigt resultat, som derefter holdes ved lige hver 2-3 mdr. Man kan blive en lille smule rød bagefter, jeg blev kun meget lidt. Min hud synes og føltes mere gennemfugtet og frisk!

Ind i mellem de to behandlinger brugte jeg  Akademiklinikenens egen hudplejeserie, som er udviklet af hudterapeuter, hudlæger og biokemikere. Pure Lift Serum, et aktivt, anti-age serum med intensiv fugtgivende effekt. Indeholder et ekstra højt indhold af hyaluronsyre og andre fugtgivende koncentrat, samt Extra Care Lotion, som indeholder madarin og essentielle fedtsyrer, det har helt sikkert også hjulpet på at fugte min hud. Du kan se hvilke behandlinger der tilbydes på akademikliniken.dk og sig endelig til hvis du har spørgsmål :).

10 Kommentarer
 • Du har bare den smukkeste hud! WOW!

  25/06/2013 at 10:10
 • De er så søde derinde 🙂 har været til undersøgelse der hvor jeg bagefter blev opereret i Malmø 🙂 du ser skøn ud 🙂

  25/06/2013 at 10:54
 • Hvor er du bare smuk!
  En virkelig god reklame for deres behandling 😉

  25/06/2013 at 11:49
 • Cecilie
  Svar

  wauw det lyder fantastisk! enig med de andre du har pæn hud (:

  25/06/2013 at 12:55
 • Vesna Barbu
  Svar

  Lyder og ser rigtigt godt ud <3

  25/06/2013 at 21:06

Post end kommentar