Beauty Box: Palma Spa

palma spa, palma spa københavn, palma spa copenhagen

palma spa aveda

palma spa fodbad, palma spa

aveda behandlinger, aveda spa

sarah palma spa

Sarah from Palma Spa

aveda produkter,

lavasten massage palma spa, hot lavasten massage

palma spa

aveda palma spa

is

Jeg har prøvet den mest fantastiske spa oplevelse! Wauw siger jeg bare, det er noget jeg ville ønske alle ville prøve :D. Det fik mig til at geare helt ned, efter halvanden times selskab med dygtige Sarah som behandlede mig. Hun spurgte ind til hvordan jeg opfattede min hud og min tilstand lige nu, og jeg må indrømme at jeg måske kører lidt i et højt blus med arbejde, nye projekter m.m. Palma Spa er nemlig baseret på holistisk filosofi, for at få krop og sjæl i balance. Og ud fra Ayurveda, en gammel, indisk healing-filosofi, tilrettelage Sarah min Elemental Nature™ (min krop og sjæl type), og fandt aromaer og olier som passede lige til mig, for at genoprette balancen i min krop og sjæl.

Jeg blev budt på dejlig te og et aromatisk fodbad, mens afslappende musik spillede blidt i baggrunden. Bagefter var det op på briksen og få en fantastisk ansigtsbehandling, dufte, essentielle olier og aromaer bredte sig i hele rummet, det var vidunderligt! Jeg fik masseret mine arme, hænder, ben og kraveben, med olier og lavasten, det var så afslappende og jeg kunne bare have blevet liggende i timevis :).

Efter behandlingen vågende jeg stille og roligt op igen, fik en skål frisk sorbet is og vand, til at styrke mig på. Resten af dagen var bare fantastisk efter sådan en behandling! Husk at drikke en masse vand, for massagen gjorde nemlig at jeg udskilte en masse affaldsstoffer, skønt at føle sig detoxet og med lækker hud! Jeg vil virkelig anbefale Palma Spa, som også bruger de skønne Aveda produkter, jeg er vild med. Se mere om Palma Spa lige her.

8 Kommentarer
 • Det lyder altså bare vildt lækkert. Kunne godt trænge til sådan en omgang snart. Må have bestilt en tid til starten af juni.

  10/05/2013 at 10:58
 • Stine K
  Svar

  Åhh hvor lyder det himmelsk! Er også glad for Avedas cremer, det vil jeg virkelig gerne prøve (:

  10/05/2013 at 20:40
 • Marie Louise
  Svar

  ej det lyder godt! hvor er du heldig, sig til hvis du skal have en med til at teste med 😉

  10/05/2013 at 20:52
 • Katrine
  Svar

  Hvor dejligt! Det ville jeg gerne ønske mig i fødselsdagsgave af min kæreste! 😀

  15/05/2013 at 12:45

Post end kommentar