Beauty Box: Toupering af hår før og efter

ghd air™ føntørrer , ghd Style Heat Protect Spray, ghd Style Root Lift Spray , ghd hår, ghd hair, ghd blow dryer

ghd styler, ghd, GHD Air Proffesional Hairdryer Jewel Collection Amethyst, GHD Børster Narrow Dressing Brush, GHD Børste Natural Rundbørste, ghd touperingsbørste

touperingsbørste før og efter, touperingsbørste ghd stort hår, toupering af hår

Jeg har altid tænkt wauw, når jeg så en pige med flot volume bagpå håret. Jeg har selv stået og prøvet med en almindelig kam og tons af hårspray, for at prøve at opnå samme resultat, men ak det blev vist lidt flere til en om gang filtret hår, end en flot fylde ;). Men så lærte jeg et par tricks til et ghd event, og blev helt vild med deres touperingsbørste!

Du kan selv vælge om du vil glatte håret, eller lave krøller. Du kan se nogle tidligere guides til køllerher, her og her. Jeg startede med at komme lidt Root Lifter i hårbunden og Style Heat Protect Spray i hele håret. Derefter fønnede jeg det tørt med ghd’s nye Air Proffesional Hairdryer. Den er i øvrigt super skøn at bruge og larmer meget mindre end en almindelige hårtørrer. Føn det tørt med en rundbørste, her bruger jeg også en fra ghd, som er lavet af helt naturlige børstehår, det giver ekstra shine til håret.

Bagefter har jeg glattet det med en bred ghd styler, så går det nemlig lidt hurtigere, på grund af den brede overflade. Og så til mit nye legetøj! Nemlig touperingsbørsten fra ghd, som hedder Narrow Dressing Brush. Den er også lavet af naturlige hår. Lav sektioner i håret, jeg har lavet to foran, på hver side og to bagtil.

Touper med nedadgående bevægelser ved hårbunden, derefter tager du styleren og varmer rundt om det touperede hår, lader det køle og reder det let i gennem. Varmen er med til at fiksere håret og holde på fylden. Når der er gjort, reder du det yderste hår tilbage og voilá, der er volume i håret! Jeg har sluttet af med lidt serum i spidserne og en shine spray. Super hurtigt og nemt,og du kan altid variere hvor meget fylde du ønsker, alt efter hvor mange sektioner du laver i håret.

ghd touperingsbørsten koster ca. 100,- og kan blandt andet findes her og du kan se mere her

6 Kommentarer
 • Fie
  Svar

  Ej hvor sejt! Smart med den børste, den må jeg eje 🙂

  06/09/2013 at 16:10
 • pernille karlsen
  Svar

  Så pænt! Den koster ikke så meget den børste, kunne være man skulle prøve.

  08/09/2013 at 15:23
 • Ej hvor flot…Jeg har hørt fra flere, at den børste er så super nem at toupere med… så sådan én bør man da have – føjer den lige på listen 🙂

  09/09/2013 at 12:44

Post end kommentar