Beauty DIY: Nytårsmakeup

Så varer det ikke længe før årets sidste aften! Og her er lidt inspiration til nytårsmakeuppen :).  Jeg har holdt farverne i brune, gyldne og grå nuancer, som passer til de fleste, men du kan også gå i lag med vildere farver, så som lilla, blå eller grøn. Dog skal du vælge to farver, en lys og en mørk øjenskygge, som passer godt sammen.

Efter du har lagt foundation eller pudder, ligges et lag eyeshadow primer, det får din øjenmakeup til at holde hele aftenen, og det skal den jo især nytårsaften :).

Derefter ligges den lyse øjenskygge på hele låget, jeg er vild med e.l.f.’s øjenskygge palette i disse skønne jordfarver. Bagefter ligger du en lidt mørkere farve yderst på låget og i globelinjen, husk at blende øjenskyggerne sammen, så overgangen bliver blød.

Så er det på med eyeliner, jeg har brugt en flydende en af slagsen, i farven Ash. Masser af mascara høre til :). Du kan evt. bruge ekstra vipper hvis du er til endnu mere dramatik.

For at åbne øjet, bruger jeg en hvid streg under øjet, og lidt shimmer creme som highlighter under brynet, som også tegnes op med et Eyebrow Kit.

Lidt Mineral Blush på kinderne og denne lækre Mineral Lipstick i farven Runway Pink på læberne, og så er jeg klar til fest :D.

Det har jeg brugt:

e.l.f. Flawless Finish Foundation Buff

e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer

e.l.f.  32 pc Eyeshadow Palette Everyday Colour

e.l.f. Liquid Eyeliner Ash

e.l.f.  Mineral Infused Mascara

e.l.f. Eye Widener

e.l.f. Shimmer Palette

e.l.f. Eyebrow Kit Medium

e.l.f. Mineral Blush Bliss

e.l.f. Mineral Lipstick Runway Pink

6 Kommentarer
 • Det er noget flot makeup 🙂

  29/12/2012 at 13:18
 • Søde Emilie.. Det er jo den helt perfekte vejledning. Jeg har aldrig været en haj til det med påføring af eyeliner, da jeg aldtig rigtig lige ved, hvordan den rigtig skal lægges. Så din guide skal da lige ibrug her om et par dage – og måske igen på andre tidspunkter 🙂

  29/12/2012 at 16:56
 • Hvor er du bare smuk, Emilie! Og makeuppen er helt perfekt – jeg går sjældent med øjenskygge, men din tutorial er virkelig smuk – farverne er så fine!

  29/12/2012 at 19:35
 • Hvor er det flot.

  30/12/2012 at 09:03
 • Jeg er sådan en klovn til at lægge øjenskygge, så tak for din fine guide 🙂 Jeg var så heldig at få en øjenskygge fra Body Shop, hvor der er guide med, haha 🙂 Så nu går det lidt bedre 😉

  30/12/2012 at 16:31
 • Love your eye makeup!!! Great reflective sheen!!!

  xx

  02/01/2013 at 16:29

Post end kommentar