Beauty events, lingeri & lidt om teknologi

De sidste par uger har budt på en masse fine events. Vegansk brunch på Hotel d’ Angleterre med Maria Nila. I har sikkert set flere med lyserødt hår, takket være dem <3. Alle produkterne er veganske og produceret i Sverige. De har lige lanceret en helt ny serie: Head and Heal. Den skulle behandle og forebygge skæl og andre hovedbundsproblemer, samt forhindrer hårtab og øge hårvækst. Jeg glæder mig til at prøve!

Efter brunchen var jeg inviteret neden under til en pedicure hos Amazing Space af Acer. Det var perfekt timing, da fødder trængte til at blive sandal-klar! Jeg er stor Acer fan, og har været det siden jeg købte min laptop; aspire S7, som du kan skimte på billedet. Jeg har altid været en PC-pige, men ledte efter en laptop, som både var funktionel og lækker at se på. Jeg er så glad for valget, og bruger den hver eneste dag. Den er super tynd og let, samt har touch-screen, hvilket er ret sejt, når man skal præsentere idéer til møder. De er kommet med en masse nyheder, blandt andet en lillebror til min som aspire, som hedder aspire S13.

Tilbage til beauty nyheder, så var der trylleshow og brow wow fra Benefit, som afholdte event på Jazz House. En hel ny øjenbrynskollektion, med alt hvad dine øjenbryn måtte have brug for! Der var øjenbrynsprimer, highlighter, blyanter, pudder og meget mere. Du kan se alle de fine nyheder her.

Copenhagen Admiral Hotel dannede rammerne omkring et Chantelle og Femilet lingeri event. Mens vi nød lækre snacks og smoothies, fik vi et kig på kommende nyheder til efteråret. Der var blandt andet nogle meget fine blonde sager og en hel julekollektion, som jeg tror skal på ønskelisten.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar