Beauty Faves: Orange Tones

Jeg prøver ofte en masse lækre skønhedssager og temaet denne gang er orange :D.

1. Olay Satin. Shave gelen er fyldt med kokumfrugt, som er i familie med kakao og brugt meget i det indiske køkken. Sheabutter, fersken og moskus. Gelen dufter dejligt og skraberen er nem at bruge. Der følger en showerpod med, som er en lille holder til skraberen, som med en sugekop kan hænges i brusebadet.

2. The Body Shop – Spa Fit. En firming & toning gelcream massager! En ny ven i badet, dufter lækkert af citrus :). Indeholder også naturligt koffein, æteriske grapefrugt olie og citronskalsolie som er 100% af naturlig oprindelse.

3. Alterna Bamboo. Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo & Conditioner indeholder økologisk bambus-ekstrakt og økologisk Kendi-olie, I like it a lot :). Uden parabener, syntetisk farve, phthalater m.m.

4. Balance Me – Hand Cream Super Moisturising. Med økologisk shea butter, sød mandel olie, geranium og lavendel. Fugter mine hænder godt og gør dem dejlig bløde :).

5. e.l.f. Nail Polish – Golden Goddess. Guld glimmer, what’s lot to love <3.

6. The Body Shop – Eau de Toilette. Jeg er vild med duften Satsuma/Clementine! Alle duftene er lavet med økologisk Fair Trade alkohol fra sukkerrør i Ecuador.

11 Kommentarer
 • Jeg er også stor fan af den håndcreme fra Balance Me – den er super lækker.

  11/03/2013 at 20:14
 • Ser meget lækkert ud – sikke nogle smukke farver 🙂 Elsker også en citrusduft til mine produkter, gør at de dufter endnu mere frisk 🙂

  11/03/2013 at 21:07
 • Jeg har prøvet Alterna Bamboo balsam, som er super lækker, og Balance Me er også en favorit 🙂

  11/03/2013 at 21:08
 • Jeg har aldrig prøvet noget af det. Men tænker at det vil se så fint ud på badeværelset og skabe en masse sommerstemning 🙂

  12/03/2013 at 06:03
 • Det er også nogle lækre sager 🙂

  12/03/2013 at 10:30

Post end kommentar