Beauty Favoritter: Maria Nila, eos & REN

the donut shop, marble plate, marmorplade, eos læbepomade, eos purble, eos økologisk læbepomade, ren skincare, ren hudpleje

maria nila True Soft Argan Oil MARIA NILA CARE, maria nila Luminous Colour Hair Lotion,

Jeg har altid mindst to læbepomader i tasken. Den fine lilla eos pomade, dufter af passionsfrugt og er spækket med sheasmør, vitamin E og jojobaolie. REN Skincare laver også lækre produkter og når jeg har været ude og rejser, pakker jeg tit små samples med. Denne “Keep Young and Beautiful – Instant Firming Beauty Shot” bruger jeg efter en flytur, så jeg får boostet huden ekstra med fugt.

Svenske Maria Nila har et par lækre nyheder! True Soft araganolie og Hair Lotion. Olien er let og den bruger jeg enten i fugtigt hår eller i spidserne, som afsluttende shine. Hair lotion kan også bruges i vådt eller tørt hår. Jeg kan godt lide at kramme den i mine krøller, når jeg lige har stylet dem med min krølle wand. Og så er alle Maria Nila’s produkter veganske og produceret i Sverige.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar