Bedre Børsterutine Update

tandbørstning, pæne tænder, nice smile

SmartSeries Pro 7000, oral-b SmartSeries Pro 7000,

oral b tandbørste, oral b tooth brush

Oral-B App

clean teeth, happy smile, oral b

tandlæge københavn

Nu har jeg så småt været i gang med at teste den nye SmartSeries Pro 7000 fra Oral-B i 3 uger. Jeg er generelt fan af en elektrisk tandbørste, over en almindelig tandbørste. For det første holder den øje med hvor længe du børster dine tænder, for det andet, at du bruger lige lang tid på hver side. Ellers kan man godt have en tendens til at børste lige lovligt meget sit “yndlings” sted og måske skøjte hen over et andet område. Den brummer let, når der er gået 30 sekunder, så du ved at du skal skifte.

Det som gør Pro 7000’en endnu sjovere er den app man kan downloade til! I dag har jeg f.eks. læst om Lil Waynes (måske) allersidste album er forsinket, set billeder fra rummet og læst seneste nyt om udviklingen i Ukraine, alt i mens jeg børstede mine tænder. Jeg fik over lige vejrudsigten med of app’en minder mig om at bruge tandtråd! Den laver statistikker over min rutine som jeg kan dele med min tandlæge, så han kan se hvilke problemområder jeg har.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med testen af Oral-B SmartSeries Pro 7000, en app gør det lidt sjovere :D. Se med i næste uge, hvor du kan finde din helt egen Oral-B elektrisk tandbørste!

I samarbejde med Oral-B

1Kommentar

Post end kommentar