Behind The Scenes på Arbejdet

2pm model, emma matell, photoshoot

vanessa moe, model vanessa moe, elsa adams kjole, signe mørkeberg sjøstrøm fotograf, look book6

elsa adams, paper cut behind the scenes, elf cosmetics makeup, square hotel copenhagen, elsa adams kjole, lace dress, model

nordic style magazine, sporty editorial, model copenhagen

Jeg er så heldig at arbejde sammen med en masse fantastiske mennesker hele tiden :D.  Udover mine egne dejlige piger, så teamer vi ofte op med talentfulde fotografer, modeller og designere. Jeg elsker at tage behind the scenes billeder fra de shoots vi laver, for at fange stemningen og viben som  foregår on set. Det første billede er fra et tropisk shoot med den smukke model Alberte og den dygtige fotograf Emma Matell. Jeg elsker den bronze gylden makeup, som er perfekt til temaet!

De to næste er vi på shoot med talentfulde Signe  Mørkeberg Sjøstrøm. Skønne Vanessa posere helt fantastisk i Elsa Adams røde blondekjole! Sammen med Signe og flotte Amanda var vi på Square Hotel og skyde en editorial som er kommet i PaperCut Magazine!

Det sidste billede er taget af Linus til Nordic Style Magazine, en sporty editorial som Nomi har stylet, den kommer snart i magasinet! Jeg er så taknemlig for alle de sjove og spændende oplevelser, som gør at ikke to dage er ens :). Og har snart flere store nyheder på vej, ihhh kan næsten ikke vente!

P.s. Du kan følge med her og se flere behind the scenes billeder lige her.

1Kommentar

Post end kommentar