Beolab Launch Event

Bang & Olufsen, Bang & Olufsen event B&O event, Bang & Olufsen presseevent

presse Bang & Olufsen, Bang & Olufsen event B&O event, Bang & Olufsen presseevent

BeoLab 17, Torsten Valeur fra David Lewis Designers, Broken Ice Grid beolad 17,

emilie delance bang & olufsen

B&O event

b&o designer

la glace lagkage, cute coffee

B&O subwoofer, Beolab 19

Beolab 18, klassikeren Beolab 8000, WiSA

B&O play

Før jul var jeg til et hyggeligt launch event hos Bang & Olufsen, fyldt med HIFI, kaffe og kage. Som musiker elsker jeg at høre skøn musik, gengivet på bedste vis og det må man sige at B&O kan :). Der var hele tre lanceringer, nemlig BeoLab 17, 18 og 19!

BeoLab 17 er et par trådløse højtalere, som du kan se på billede 3, her i modellen “Broken Ice”, som også fås i stoffront i hvid, sort eller blå.  Til den kan den trådløse subwoofer Beolab 19, kobles til, og wauw en lyd!!! Vi hørte både smuk musik på dem og så et klip fra en actionfilm, det var næsten som at være der selv ;).

Vi så og hørte også de nye BeoLab 18 højtalere, som er en nyfortolkningen af BeoLab 8000, også kendt som blyanten. Den lange slanke silhuet, kan både stå og hænges op, alt efter hvad man synes passer til sit hjem. De er også trådløse og rækkevidden er 12 meter. Du kan læse mere om dem her. Jeg er i hvert fald stor fan af god lyd, se med snart når jeg fortæller om de favoritter jeg hører for tiden med mine B&O høretelefoner :).

4 Kommentarer
  • Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

    20/01/2014 at 19:44
  • Karina Madsen
    Svar

    Åh ville ønske jeg havde råd til noget B&O, det er bare så flot.

    28/01/2014 at 17:07

Post end kommentar