Black Is Back

weekday outfit, weekday trench coat, black is back, outfit danish blogger, mango jeans, friis co sko, friis 24 7 365 sko, friis og co sko

friis co taske, friis 247365 taske, trench coat, ootd, modeblog, modeblogger, weekday tøj

METAL VIVA CROSS OVER BLACK friis, friis 24 7 365, friis co sko, friis co taske

outfit modeblog, black outfit, scandi fashion style

walking pose, lyserød væg, pink wall

friis taske

Trench: Weekday  Pants: Mango – Bag & Shoes: FR//S 247365

Jeg er ellers en lille farvelade, men jeg har på det seneste shoppet lidt mere klassiske sager i sort, grå, hvid og nude farver. Trench coaten er jeg bare blevet så glad for! Den passer både til kjoler og et par stramme bukser, som her. Den fine runde taske er fra min kunde FR//S 247365. Den er bare så fin og er vild med metal detaljen forneden :). Jeg lurer på at købe den i hvid også, perfekt til sommer. Skoene er også fra FR//S, men de kommer først til juli/august, elsker croco print, og så kommer de i to hælehøjder. Den høje om jeg har på her, og en lidt lavere hæl.

4 Kommentarer
  • Er vild med det sorte til dig, meget sofistikeret look! Ja er faktisk vild med alt du har på, både frakke, sko og taske er så flotte 🙂

    13/05/2015 at 08:57
  • Du har ret, et meget anderledes men så lækkert look til dig 🙂 Jeg er vild med den buttede taske!

    14/05/2015 at 22:23

Post end kommentar