Blog aften hos Friis & Co på Østerbro

Kjole: Indiska

Kjole: Indiska

Friis & Co. Blog aften

Friis & Co. Blog aften

Søster prøver støvler

Søster prøver støvler

Støvler: Vagabond Thelma, Stor guld halskæde: H&M, Halskæde med sten: Monsoon Accessorize, Nitte armbånd: Silver dollar

Støvler: Vagabond Thelma, Stor guld halskæde: H&M, Halskæde med sten: Monsoon Accessorize, Nitte armbånd: Silver dollar

Igår var min søster og jeg til Friis & Co. blog arrangementet på Østerbro. Der var disket op med skumfiduser og rosé vin. Fik taget mod til mig og  hilste på  Acie fra Agurkeliv og Maria fra ModeMedMere , de virkede super søde! Helt fjollet at man bliver så genert, vi er jo alle sammen bare girlys der elsker mode og shopping ;p. Prøvede lidt forskelligt, min søster forelskede sig i et par mega høje støvler, men nøjes med at købe et fint halstørklæde, da det nok var lidt mere praktisk. Jeg prøvede de fine palliet harems bukser, men endte med at købe et nitte armbånd og et par øreringe, som jeg selvfølig glemte hos min søster, må lige flashe senere.

4 Kommentarer

Post end kommentar