Blogger Photoshoot #glowrepeat

couturekulten, blogger photo shoot, glowrepeat, social media marketing

couturekulten laura model, blogger shoot, glowrepeat, socail marketing agency, dansk blogger bureau, social media bureau skandinavien

marketing bureau sociale medier glowrepeat, ilirida

ilirida blog, branding agency denmark

stine mo, moblog, glowrepeat

stinemo, fashion blogger copenhagen, modeblog københavn, social marketing, branding lifestye, glow repeat

fashion blogger denmark, modeblogger, glowrepeat

ilirida, fashion blog, modeblog, glowrepeat, blogger photo shoot, blogger netværk danmark,

ilirida blogger, glow repeat

stinemo, blogger network denmark, scandinavian agency

Photo: Anders Andersen – Client: FR//S 247365

Jeg er så stolt af resultatet fra glow:repeat’s første blogger photo shoot! De helt fantastiske piger Laura, Ilirida og Stine var bare “on fire”den dag :D. Jeg havde valgt de tre, da de hver især har en unik stil og er meget forskellige.

Laura fra Couturekulten er en man ikke glemmer, og jeg kan huske hende fra way back til blogger events. Jeg har altid været fascineret af hendes meget personlige udtryk og even til at sammensætte de vildeste looks. Hun er snart færdig som designer fra Margrethe-Skolen, og jeg spår en stor fremtid for hende.

Ilirida er en fuld af energi og er super fierce, både i hendes udstråling og tøjstil! Man ligger straks mærke til hende, eksotisk og det lange flotte hår. Ilirida har en meget alsidig stil og rocker både det sporty look og det mere rå og sensuelle. Hun er blogger star on the rise. You go girl!

Stine med de smukke isblå øjne! Der er altså lidt Cara over hende, synes du ikke? 🙂 Udover sin blog er Stine også beauty YouTube stjerne! Jeg er vild med hendes evne til at sammensætte outfits som både er urbane og feminine. Og så skal du altså lige tjekke hendes videoer ud, elsker hendes britiske vibe.

Tusind tak til Nelle Fredsgaard som var makeup artist for Beauty Academy CPH og dygtige Anders som har taget de flotte billeder.

Vi har flere spændende ting på vej hos glow:repeat, glæder mig til at fortælle mere.

2 Kommentarer

Post end kommentar