Blue Palms Outfit

asos outfit, asos, asos blogger, two piece set

Fashion Union Scuba Crop Top In Palm Print, Fashion Union Scuba skirt In Palm Print

aldo blue suede pumps, aldo shoes

to delt sæt, nederdel og top sæt, matchende sæt, cropped top and skirt, asos matchy

fashion blog, modeblog københavn

Two piece set: Asos – Pumps: Aldo

Ihh jeg er så glad for mit nye todelte sæt fra Asos! Min søde kæreste havde luret at jeg var vild med det, og havde blandt andet købt det til mig i fødselsdagsgave :D. Palmeprint er altid et hit hos mig og farverne i de blå og lilla toner, passer perfekt til mine Aldo pumps, I love it! Søde Melanie, som er vores nye Junior Academy Assistent, var sød at forevige dagens outfit i kulden ❤.

6 Kommentarer
 • SÅ fint sæt – du er smuk i det 🙂

  /Linda

  11/12/2014 at 12:11
 • Sød kæreste og hvor er det flot til dig…. men det havde han jo nok spottet 😉

  11/12/2014 at 13:34
 • Ej, hvor har du dog fundet sådan en flot, lyserød mur? 😀

  11/12/2014 at 15:47

Post end kommentar