Bridget Jones Baby – Gallapremiere, hårstyling og den lilla løber

I sidste sidste havde jeg besøg af en masse skønne ladies i vores beauty studio! Mine fine glow piger, Trude, Rika og jeg, havde gjort klar til en rigtig girly night! Melanie, Brigida, Nadialine og Rose Maria kiggede forbi, til lidt ghd hårstyling, bobler og instax selfies :). Vi skulle nemlig ind og se den nye Bridget Jones film!

Jeg havde dagen før været helt i tvivl om hvad jeg skulle tage på, og fik i panik shoppet et par kjoler! Det endte med denne hvide sag fra H&M og et par sølv sandaler. Håret blev bølget med min favorit krøllestav fra ghd Curve.

Efter stylingen susede vi ind til Imperial. Vi fik gået en tur på den lilla løber, drukket Baileys og taget kaninøre på, inden filmen startede. Jeg er normalt mest til gys og thrillere, men må indrømme at Bridget har en plads i mit hjerte! Filmen var super sjov og underholdende. Plus at en hel sal fyldt med piger der heppede på hende, kun gjorde det endnu sjovere :D. Tak for en dejlig aften!

Ingen Kommentarer

Post end kommentar