Ciaté Launch Event

Terese, Moi & Emili’s nails

Eva K’s caviar manicure

Moi & Maria, check out her cool rings!

Rijah’s sparkly nails

Moi & Maja with Velvet Manicure

Som i så i morges havde jeg fået fine Ciaté caviar negle :). I går holdte de nemlig launch event i Kødbyen, hvor en masse søde negle piger stod klar til at forskønne vores negle! Jeg havde hørt meget om Ciaté, så var spændt på at prøve. Rijah fik glimmer negle, Eva K fik gyldne og turkise caviar negle, Terese fik ligesom jeg candy shop caviar negle, haps man får lyst til at spise dem! Maja fik velevt manicure, mens Maria og Emili mixede de forskellige varianter.

Der findes allerede 3 forskellige caviar manicure sæt og her til oktober kommer der 3 nye, som vi prøvede, nemlig candy shop, head turner og stop the press. Desuden lancere de velvet manicure, en super cool effekt med fløjsagtigt feel og snart også en palliet variant som kommer i Sephora. Udover det kommer der den fineste Ciaté julekalender, med 24 små neglelakker, simpelthen så fint! Den kommer til at koste 495,- i Magasin, uh den ønsker jeg mig! Se flere billeder her.

12 Kommentarer
 • IIIhhh i sidste uge var jeg på jagt efter den sorte variant i Sephora, men de havde kun den hvide tilbage. De er så flotte!

  14/09/2012 at 17:32
 • Jeg ved ikke om det kun er mig, men den manicure minder mig så meget om de der julechokoladeknapper med krymmel på, bliver helt lækkersulten af de reklamebilleder jeg har set 😀

  14/09/2012 at 18:19
 • Ejj det er såååå sejt det der med de der små perler på neglene! Og fede cupcakes, de matcher jo 😉

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  14/09/2012 at 20:57
 • Smukke negle og så er jeg helt vild med flakonerne… Så søde med den sorte sløjfe på 🙂

  15/09/2012 at 06:48
 • Jeg er simpelthen nødt til at have prøvet det. Specielt udgaven med turkise og guld perler lyder fin. Hvad hedder den?

  15/09/2012 at 10:06
 • Wow, hvor ser det bare flot ud det hele. Sikke mange vilde effekter.

  15/09/2012 at 15:38

Post end kommentar