CND Vinylux Launch Event

CND vinylux kage, event kage, logo kage, logo cake

hotel cph stay, morgenmad event, breakfeat fruit

woman, neglelak, CND vinylux event, CND vinylux launch, CND vinylux danmark

CND vinylux, nyhed CND vinylux, news, CND vinylux CND vinylux holder 7 dage

CND vinylux lak, CND vinylux neglelak, CND vinylux 7 days

blomster, flowers, stay cph

CND vinylux lak

CND vinylux pr, CND vinylux event, CND vinylux presseevent

morgenmad

Jeg elsker at have neglelak på, men tit når jeg ikke at ordne negle og render derfor rundt med halv afskallede neglelak, ikke så yndigt! Derfor glædede jeg mig til at høre om CND’s nye lak, som skulle holde i optil 7 dage! Der var dækket op med skøn morgenmad og fin kage, som smagte af regnbue is, mums :). Den nye CND Vinylux, indeholder underlak, så det behøver man ikke bruge tid på først at påfører. Den skal tørrer på 8,5 min. og findes i hele 62 farver! Efter du har lagt to lag af neglelakken, påføres der en overlak på, som giver ekstra holdbarhed og shine. Jeg fik farven Lobster Roll på, en lækker rød sommer farve. Jeg nåede ikke at beholde den på i 7 dage, da jeg skiftede lak til en fest (skulle jo matche kjolen ;)), men glæder mig til at teste holdbarheden, så det hører i snart mere om. Lakkerne koster 125,- og fås i udvalgte saloner. Se flere billeder her.

10 Kommentarer
 • Signe
  Svar

  Det er så fint ud! Glæder mig til at høre hvordan den holder 🙂

  02/06/2013 at 15:39
 • Gitte Zarch
  Svar

  øj den kage ser lækker ud!

  02/06/2013 at 15:58
 • Louise M
  Svar

  Uh fedt! Lyder vildt hvis den holder så længe!!

  02/06/2013 at 16:50
 • Very nice location and event, also love the cup of fruits…really mouth watering…

  02/06/2013 at 19:11
 • Det glæder jeg mig til at høre om, for en uge med samme farve er det helt optimale tidsrum i mine øjne… håber det er rigtigt, at det holder så godt 🙂

  02/06/2013 at 20:24

Post end kommentar