Color Blocking Sko

Color blocking var en stor trend sidste år, og igen til sommer bliver den et hit, især på skoene. Farverige sandaler og sko med solbrune stænger og en sommerkjole, er helt perfekt til sommerfesterne :). Jeg er vild med de lækre sko fra Deichmann i stærke farve kombinationer.  Flotte høje hæle fra Bianco med neon detaljer. Retro style sko fra Vagabond, lady like ballarinaer og pumps i lak fra Edith & Ella.

bloglovin

11 Kommentarer
 • Lækre sko! Kan ikke vente til jeg selv, skal hoppe i de mange farverige af slagsen.

  Det er lettere at finde skoene fra Bianco på http://www.bianco.dk

  God søndag 🙂

  18/03/2012 at 09:59
 • Hold da op med maaaange farver. Er vild med de første røde, men mine fusser er bare ikke så gode til lukkede stilletter, og vil helst kun i peeptoe 🙁

  18/03/2012 at 11:20
 • Elsker ballarinaerne fra Vagabond! 🙂

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com

  18/03/2012 at 11:40
 • Jeg har de blå fra Deichmann (se dem på, i mit dagens outfit), og er SÅ glad for dem. Jeg havde ikke set dem i pink/lilla/blå, men de er også super fede :OD

  Dejlig dag

  <3
  Pia Sabine

  18/03/2012 at 11:52
 • Den med creme og lidt koral fra Bianco er skøn <3 Og så elsker jeg generelt Edith & Ella.

  18/03/2012 at 16:18

Post end kommentar