Cupcakes og makeup – MAC Studio Fix

Jeg var så heldig at tilbringe en torsdag formiddag i selskab med MAC og deres Key Makeup Artist, Massiomo. Han er så dygtig og viste os et lækkert look, med nogle af de nye Studio Fix produkter fra MAC 💄. Lækker naturlig hud, med glimtende øjne, flotte bryn og en diskret ombré læbe. Jeg er selv helt vild med naturlig og glowing hud, og glæder mig til at prøve de nye produkter! Studio Fix serien har udvidet sit sortiment, og matcher flere nuancer og undertoner end nogensinde. Du kan fx få 64 nuancer af Studio Fix Fluid SPF15, 53 nuancer af Studio Fix Powder Plus Foundation og 33 forskellige nuancer af den nye Studio Fix 24-+hour Smooth Wear Concealer! Jeg er selv ret glad for deres foundation og Strobe Cream, mit næste køb, er helt sikkert Shape & Shade Tint til brynene. Massimo brugte den til at optegne mine bryn, på en mega fin og naturlig måde. Den ene ende af pennen ligner lidt en tus, og med den kan man skabe naturligt lignende hårstrøg, så pænt 😻. Har du nolge all time favoritter fra MAC?

1Kommentar
  • Marie K.
    Svar

    Elsker også mac! Tror jeg har 10 af deres læbestifter, de bedste!!

    24/10/2018 at 16:45

Post end kommentar