Dagens makeup med chokoladenuancer og naturlig hud

Er der noget bedre end en flot øjenskygge palette 😱. Specielt ikke hvis den ovenikøbet dufter af chokolade 🍫 og glimter så flot som denne fra Too Faced, kaldet Chocolate Gold, suk! Farvesammensætningen er super smuk og jeg glæder mig til sommer, der vil jeg kaste mig ud i de fuchsiafarvede nuancer og smaragdgrønne toner. I dag bliver vi i de champange, guld og nude nuancer 💗.

Jeg starter med at preppe min ud med Becca primeren. Normalt bruger jeg ikke primer, da jeg synes de ligger sig som en hinde på min hud, men denne føles som en fugtighedscreme! Den violette 💜 primer udjævner hudtonen og indeholder blandt andet kildevand, der er rigt på mineraler, figenkaktusblomst og natriumhyaluronat, som binder fugten og gør din hud klar til makeuppen.

Jeg er ret glad for Estelle & Thild’s BioHydrate All-in-one Tinted Moisturiser. Den let farvede fugtighedscreme blender flot ind i huden og giver en lækker glød, uden at være for dækkende. De steder hvor jeg ønsker at dække mere, bruger jeg Marc Jacobs Re(marc)able Concealer ✨. Den dupper jeg på fx under øjnene, ved næseføljene og på kinderne hvor jeg har lidt pigmentforandringer.

På kinderne har jeg brugt denne Blush Trio fra Anastasia Beverly Hills. Den findes i 5 forskellige varianter, så der er noget for en hver hudtone. Jeg er vild med mørke bær og peachy nuancer for tiden 🍒.

Brynene får en tur med ka-Brow fra Benefit Cosmetics 👊. En farvet gel som nemt former øjenbrynene og giver dem en flot definition. Der er en lille børste gemt i toppen, som man vender om og voilá, så har du en øjenbrynspensel.

Og så til den flotte og velduftende palette! Eller lige inden jeg går i gang med øjenskyggerne, så bruger jeg denne eye primer fra Make Up forever. Igen har jeg aldrig været primer-typen, men jeg synes at kunne se en forskel i holdbarheden på min makeup, efter jeg er begyndt at bruge det 😍. Jeg starter med farven So Boujee på hele øjenlåget. Derefter Classy & Sass yderst, Chocolate Gold på midten og Famous inderst. Jeg bruger lidt Gold Dipped ved øjenkrogen, under øjenbrynet og ved amourbuen. Jeg bruger Holla for a dollar langs øjenvippekanten.

Min nye mascara fra By Terry er vild! Jeg plejer næsten altid at bruge to mascaraer, én som giver længde og én som giver volumen. Mest fordi jeg kan kan li’ de to typer mascarabørster. En som er mere lige og en som er mere “buttet”. Med denne fra By Terry, kan du twiste den og få to mascarabørster i én! Du drejer på låget og derved ændre børsten sig, it’s magic 🌟.

På læberne bruger jeg en gammel favorit fra Clarins i en sart lyserødfarve. Jeg kan godt li’ at balancere min øjenmakeup med en nude læbe 👄.

Et øjenbrynstip, så bruger jeg M2 Beauté Renewing Serum, til at få fyldigere øjenbryn 😯. Jeg bruger den om aftenen, efter afrensning af min makeup. Du kan se et gammelt indlæg om det her.

Jeg har brugt:

BECCA First Light Priming Filter

Estelle & Thild BioHydrate Tinted Moisturiser

Make Up For Ever STEP 1 SKIN EQUALIZER EYE & LIP PRIMER

Anastasia Beverly Hills Blush Trio

Benefit Cosmetics ka-BROW! Cream-Gel Eyebrow Color

Too Faced Chocolate Gold Palette

By Terry Lash-Expert twist brush mascara

CLARINS Instant Light Lip Perfector

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum

Ingen Kommentarer

Post end kommentar