Depend GelLack Event

Allisfashion

Som i kunne se i morges stod den på orange negle i går :). Depend havde nemlig inviteret ind til launch af deres helt nye GelLack! Jeg har tit set på veninder og andre bloggere, at de har fået lavet gele eller shellac negle, og tænkt at det var smart at man kan få en lak til at holde i 2-3 uger, men havde ikke selv fået prøvet det. Det blev der lavet om på i går.

Og det er bare så smart! Nu kan du stille og roligt lave GelLack derhjemme med Depends nye kit. Sættet koster 385,- og indeholder en LED lampe, rens, base og top lak. Der er over 24 forskellige neglelak farver at vælge i mellem til 79,- stk. Det svarer cirka til 22,- pr. gang man ligger en GelLack og de skulle holde optil 3 uger. Lakken er glansfuld og de mange farver giver frit rum til at sammensætte ens eget look. Depends GelLack kommer til oktober i udvalgte Matas og Estethique butikker. Har du prøvet gele eller shellac negle før? Og kunne du finde på at gøre det derhjemme? :). Se flere billeder her og puderdåsernes guide her.

12 Kommentarer
 • Jeanette
  Svar

  Det er smart! Glæder mig til at høre hvor længe det holder (:

  19/09/2012 at 17:34
 • Jeg skal SÅ meget have det når det kommer, hvis det altså holder de tre uger 🙂

  19/09/2012 at 20:28
 • Perfekt! Nu ved jeg lige præcis, hvad min mor skal have i julegave, hun har talt om shellac 1000 gange! 😀

  20/09/2012 at 07:22
 • Jeg har prøvet shellac tre gange og er ret vild med holdbarheden (max to uger for mit vedkommende, da mine negle vokser hurtigt)
  Jeg har faktisk tænkt på, at det vil være genialt, om jeg kunne lave det derhjemme, for det er jo ikke helt billigt – jeg har bare ikke kunnet finde et sted hvor jeg kan købe kit’et til at gøre det….
  Jeg skal da helt sikkert have det negle-kit der – ved du hvor det kan købes?

  20/09/2012 at 08:21
 • Jeg har prøvet shellac negle, og jeg synes det er vildt lækkert i perioder hvor man har travlt og derfor ikke har tid til at skulle skifte neglelak konstant. Som butiks ansat holder min neglelak også kun kort, men da jeg foretrækker at skifte min lak forholdsvist ofte er det ikke noget jeg ville gide investere i til at have derhjemme.

  20/09/2012 at 10:45
 • Tak for en god event Emi. Ses snart!

  20/09/2012 at 19:43

Post end kommentar