Designer Forum med e.l.f. & Bazar

Stains of paint

Det var en travl og skøn weekend :). Sammen med e.l.f. Cosmetics og Bazar stod Jo, Malene og jeg klar til at svinge makeup penslerne til Designer Forum. Der var mange søde piger forbi og jeg fik blandt andet sminket smukke Viveca fra Stains of paint. Lørdag var jeg videre til min venindes polterarbend, som bød på vandcykler i søerne og afrikansk dans m.m. ahhh det var hygge! Se flere billeder her.

bloglovin

4 Kommentarer
 • Smukke Emilie 🙂 Det lyder, som en rigtig god oplevelse til Designer Forum – I er jo super dygtige!

  02/05/2012 at 14:31
 • Ejj jeg ville rigtig gerne have været til dette designerforum, havde bare virkelig ikke tid 🙁
  Men det ser virkelig godt ud!!

  http://agoodiebag.blogspot.com/ – kig forbi min giveaway 😉

  02/05/2012 at 14:35
 • Vandcykler? Det har jeg godt nok aldrig hørt om, men det lyder fedt!
  DF var virkelig hyggeligt, håber på at komme til det igen næste gang 🙂

  02/05/2012 at 14:39
 • Hello! cool blog! come in for a visit!

  05/05/2012 at 10:07

Post end kommentar