Detox sugekopbehandling hos NUI med SARD Kopenhagen

SARD Cellulite Oil Therapy, nui klinik, cellulite, sugekop

Nui Copenhagen, Sara Maria Dyrberg

SARD Cellulite Oil, SARD kopenhagen, SARD kopenhagen detox behandling, SARD kopenhagen sugekop, SARD kopenhagen olie

nui cph, nui behandling, nui københavn, detox behandling

nui cph

nui cph

SARD kopenhagen kropsbehandlinger, SARD kopenhagen sugekopper

Januar måned betyder for mange en sundere livsstil og pleje for sjæl og krop. Selv om der er lang tid til bikini sæsonen, er det altid en god idé at starte nu, især hvis man døjer med cellulite, trænger til at blive strammet op eller detoxe kroppen, efter julens festligheder.

Jeg var på besøg hos dygtige Sara Maria, som er indehaver af Nui Copenhagen. Her skulle jeg prøve 1 times detox behandling med SARD Kopenhagen Cellulite Oil Therapy!

Sara Maria startede med benene, sugekopperne trækkes hen over huden og undertrykket i sugekoppens glas løsner affaldsstofferne fra bindevævet. Det er derfor vigtigt at drikke en masse vand efterfølgende, da affaldsstofferne udskilles via urin og sved. Derefter arbejdede vi på maven, numsen og armene.

SARD Cellulite Oil Therapy består af økologisk arganolie som er virker cellefornyende og opstrammende. Der er tilsat sort peberolie og grøn kaffeolie, som er med til at sætte skub i forbrændingen i vævet – det er her affaldsstofferne ophobes og danner celluliten. Der er også algeekstrakt og rosmarinolie i som hjælper med til udskillelsen af affaldsstofferne.

Nogle af stederne var super ømme, på mig var det armene og ydre siden af lårene. Det er lidt forskelligt fra person til person. Men det føles meget effektivt :). Efter behandlingen, føles kroppen varm, og lidt som om du har været til workout! Det kan variere hvordan du har det bagefter, nogen får mange blå mærker, jeg fik et på armen og lidt hovedpine, men da jeg drak en masse vand, gik hovedpinen væk og jeg følte mig godt tilpas :).

Du kan supplere med at lave hjemmebehandlinger, med en SARD sugekop og olie som du kan finde her. Ellers kan jeg virkelig anbefale at ligge dig på briksen hos Sara Maria, som laver alt lige fra detox behandlinger, japansk lifting og vipper.

5 Kommentarer

Post end kommentar