D&G Spring Flowers

Dolce & gabbana, Dolce & gabbanas

296

zara ankelstøvler, zara sko, zara ankel boots, black gold boots zara

dolce & gabanna, dolce solbriller, sunglasses d&G

dolce gabanna sunglasses, roses sunglasses

Selv om der ligger sne på vejene, drømmer jeg om forår og blomster! Måske også på grund af mine nye Dolce & Gabbana solbriller, som har de fineste blomster på siden :). Jeg har stylet dem med en lyserød sweater og nye ankelstøvler fra Zara, perfekt til en casual date eller et cafémøde.

Til sommer glæder jeg mig til at hoppe i en douce farvet maxikjole, metalliske sandaler og disse solbriller. Jeg tænker allerede på hvor sommerferien skal tilbringes, måske yndlings Grækenland igen, Portugal eller måske Italien, hjemlandet for Dolce & Gabbana. Ville i hvert fald gerne til Milano en dag :).

 

 

6 Kommentarer
 • Rikke J.
  Svar

  Hvor er de fine med de roser på!

  17/01/2014 at 17:35
 • Sabrine
  Svar

  Love the Shades, really cute with the flowers on (;

  18/01/2014 at 12:36
 • Anne-Mette
  Svar

  Har du lige købt de der støvler? De er vildt fede 😀

  19/01/2014 at 17:37

Post end kommentar