Dinner Date på Verandah

Verandah københavn

QUININE SOUR drink, QUININE SOUR Verandah, Verandah drinks

Verandah resturant, Verandah forret

mellemret

Verandah

vegetarret københavn indisk

nananbrød, indisk brød

mellem dessert

restaurant copenhagen indian

indisk dessert Verandah

chai the, chai

The Standards tre restauranter er Verandah, som drives af holdet bag ét-stjernede Trishna i Londo

Verandah restaurant copenhagen

Vidste du at i dag, d. 26 januar er det Indiens nationaldag? Det gjorde jeg heller ikke før at jeg blev inviteret til en lækker middag på Verandah! I torsdags tog jeg kæresten under armen og vi slentrede ned til The Standard, som blandt andet også huser den indiske restaurant Verandah.

Vi blev mødt af et smilende personale og startede med en lækker drink og papadums. Jeg elsker ingefær som drinken Quinine sour var fyldt med! Efter en lang arbejdsdag, kunne den hurtigt mærkes ;).  Vi gik i gang med vores 3 retters teatermenu + vinmenu, som startede med kammuslinger og et lækkert glas hvidvin, mums. Det fine var at mellem hver ret var der en mellemret! Efter forretten, ankom der en lille risbolle og et shortglas med suppe, inden hovedretten – som for mit vedkommende var forskellige squash i en lækker sovs, mens kæresten fik Ambot Tik Pork. Der var en masse skønt tilbehør, yndlings naanbrød, rosenkålssalat – Verandah er nutidig pan-indisk mad med hovedvægt på regionale, årstidsbestemte råvarer, derfor rosenkål 🙂 –  kartofler i tomatsovs, basmatiris, linsesovs og vino.

Så kom finalen, først en lille mangois, som førdessert – jeg synes altid der burde være en førdessert 😀 – og selve desserten, som var en indiskkage med kokosis og et glas bobler,og til slut en nøddehaps og chai te. Stedet er meget fint indrettet, med små spejle, bløde sofaer, dæmpet belysning og et kig til vandet. Absolut et besøg værd!

2 Kommentarer
  • Freja T
    Svar

    Mmm ser lækkert ud! Elsker indiskmad (-:

    27/01/2015 at 09:11

Post end kommentar