e.l.f. Cosmetics Makeup

Nogle af jer spurgte til hvilken e.l.f. Cosmetics makeup jeg brugte til photoshootet.

Først har jeg lagt Concealer under øjet og ved næsen. Jeg ved at der snart er en foundation på vej fra e.l.f., som jeg er spændt på at prøve. Indtil da brugte jeg den jeg selv plejer – La Roche-Posay- i farven Gold. Da Kaia er lidt lysere end mig, blandede jeg den med Yves Rocher’s Serum Foundation i farven Rosé.

Foundationen blander jeg altid på håndryggen, for at få den farve jeg ønsker. Jeg har brugt et super lækkert bambus penselsæt, og brugt Concealer penselen til at påfører foundationen. Her er en liste over de e.l.f. produkter jeg har brugt på Kaia.

Mineral 5pc Bamboo Brush Set
Bamboo Lip Brush
Shimmering Facial Whip – Pink Lemonade
Under Eye Concealer & Highlighter – Glow/Medium
Mineral Infused Mascara – Black
Eyebrow Kit – Medium
Mineral Lip Gloss – Fierce
Mineral Eyeshadow – Trendy
Mineral Eye Liner – Black
Nailpolish – Nude

Efter foundationen har jeg lagt lidt Shimmering Facial Whip ved kindbenene, for at få lidt ekstra glød. Brynene blev markeret med Eyebrow Kit’et, først defineret med gélen og bagefter med farven.

Derefter blev Mineral øjenskyggen lagt på låget og stregen lagt med Mineral Eye Liner’en, som bagefter blev tonet ud med Bamboo Eyeliner Brush’en.
Et godt lag med Mineral Infused Mascaraen og lidt Highlighter under brynene og i krogen af øjet. På læberne brugte jeg Mineral Lip Gloss i den flotte farve Fierce, her ligges lip glossen først på håndryggen og påføres derefter med Bamboo Lip Brush. Til sidst en Nude farvet lak på neglene.

5 Kommentarer
 • Jeg har aldrig rigtigt forsøgt mig med produkterne fra e.l.f. – men det får jeg da helt lyst til nu! 🙂
  Er der nogle af deres ting, du vil anbefale ekstra meget?

  23/06/2011 at 17:01
 • E.L.F. Cosmetics are really good! I first bought a shadow palette from them 2 years ago (I now have 5) and I’ve used their primers, blushes, and bronzers as well. One of their brushes lives in my daily makeup bag. People sometimes look over them because they’re inexpensive but they are pretty good quality. It’s all in how you apply!

  23/06/2011 at 20:43
 • Virkelig fed blog, glæder mig til at se mere fra dig. Jeg har selv lige bestilt lidt fra elf, den 21 december. Ved du noget om jeg kan få mine varer inden nytårsaften?

  23/12/2011 at 01:04

Post end kommentar