Ecco Walk In Style Award 2012

Ole Henriksen var i hopla, mens han og Cecilie Christiansen fra Elle præsenterede de 6 nominererede til årets Ecco Award. I mens fik vi lækker mad og blev underholdt af modeshow som fremviste Ecco’s AW 12 kollektion, samt special lavet showpieces og tøj lavet af modedesigner David Andersen, kostumedesigner Lars Emil og læderdesigner Hanne Harnov Riisbro, Zolo Design. Og sidst men ikke mindst kom Aura forbi og gav et nummer, så skønt!

Ecco Walk In Style Award er en award som blev oprettet for at øge opmærksomheden på de problemer, som nogle af verdens mest udsatte kvinder står over for. I år blev det den hollandske journalist Hadassah de Boer, der vandt den prestigefulde pris på 250.000 kr. og Kronprinsse Mary var der til at overrække prisen.

I de seneste par år har Hadassah de Boer arbejdet som ambassadør for Stichting Vluchteling, en Hollandsk fond der tilbyder humanitær hjælp og social bistand til flygtninge i Afrika, Latinamerika og Østeuropa. Det var en fantastisk aften og du kan se flere billeder her.

bloglovin

3 Kommentarer
 • Wauw!!! Gid det var mig. Desuden sidder du ved bord med Ulrikke Lund og det er jeg uendelig misundelig over 🙂

  xoxo
  /helenalindvig.com

  02/02/2012 at 20:07
 • Amazing designs! The 5th design/picture is incredibly designed and made. Thanks for sharing!

  03/02/2012 at 05:54
 • Hvor ser det bare fedt ud! Jeg ville gerne have været med i tasken 😉

  03/02/2012 at 11:42

Post end kommentar