ecco Walkathon 2013 København

ecco, ECCO Walkathon, ECCO Walkathon københavn 2013, ecco Sculptured 75, ecco ankelstøvle, ecco blogger bubber

kaia ecco designer

modebloggere, bubber ecco walkathon, bubber blog ecco

The girls from Bisou and Bubber

ECCO Biom, ECCO Biom sneakers

polskebloggere, polish bloggers, fashion bloggers ecco 2013

Miss Ferreia, Moi and Venila Kostis

ecco copenhagen drummers

arndal spa, ecco walkathon

pedicure arndal, spa pedicure, juice, københavn arndal

spa, bloggere, ecco forkælesle

geist, resturant geist

ecco dinner, ecco middag på geist

I går var en dejlig dag! Den startede med morgen croissanter og kaffe hos ecco, og et oplæg fra ecco designeren Kaja. Hun har været med til at designe Sculptured 75, som vi senere skulle ud at gå ecco Walkathon i. Hælen er sprøjtestøbt for max komfort, og jeg var spændt på at gå de første 2 km i de højehæle! Formålet med ecco Walkathon var at samle penge ind til SOS Børnebyernes og Børnehjertefondens velgørende projekter. For hver kilomet, donerede ecco 7,50 krone.

Turen blev skudt af sted med Bubber som vært og vi traskede der derud af. Jeg fik mødt nogle super søde polske modebloggere Miss Ferreira og Venila Kostis, virkelig fine billeder, ville ønske jeg kunne læse polsk :). Det var jo perfekt vejr til en gåtur! Efter 2 km. skiftede vi til ecco’s løbesko Biom, som er super fine i sort og pink! Og resten af de 6 km. gik hurtigt. I alt samlede de i alt 14.608 deltagere 900.000 kr. sammen til velgørenhed :D. “Desværre” fik Bubber øje på mig da vi vendte tilbage og jeg blev slæbt op på scenen! Haha håber jeg sagde noget nogenlunde fornuftigt :p.

Bagefter blev vi forkælet med en pedicure hos Arndal’s nye spa i St. Kongensgade, det var skønt! Og til afslutning en lækker middag på Geist, med blandt andet  tørret ungandebryst med sorte figner og saltet wasabi flødekaramel til dessert! Det var en hyggelig dag med ecco.

8 Kommentarer
 • Gitte M
  Svar

  Hvor er du heldig at få lov til at opleve sådan nogle ting! 🙂

  26/08/2013 at 17:44
 • Lena Johansen
  Svar

  Ha Ha Bubber.

  27/08/2013 at 10:48
 • Katrine
  Svar

  Ser hyggeligt ud, de sneakers ser faktisk ok fine ud 🙂

  27/08/2013 at 11:02
 • Nøj det lyder som en lækker dag… og jeg er helt sikker på, at du var skøn og dygtig deroppe på scenen (jeg så det ikke lige)

  29/08/2013 at 09:35

Post end kommentar