Elin Kling for H&M i Sverige

Jeg fik lige en pressemeddelse fra H&M om et nyt og spændende samarbejde med Elin Kling!

H&M introducerer eksklusiv kollektion af ELIN KLING på det svenske marked.

H&M er stolt over, at for første gang til at lancere en kollektion designet i samarbejde med en modeblogger. Kollektionen af Elin Kling bliver lanceret i Sverige den 3. februar, og vil blive solgt i 10 butikker i Stockholm, Göteborg, Malmø og Uppsala. 10% af salget vil blive doneret til UNICEF.

– Vi er meget glade for at tilbyde vores svenske kunder en eksklusiv samling af samarbejde med Elin Kling. Som en af de største mode-profiler passer Elin godt ind i vores modebevidste målgruppe, “siger Sofia Jegerborn, Marketing Manager H&M Sverige.

Samlingen består af ni stykker tøj og to slags tilbehør og er en moderne, lys og minimalistisk samling af boheme påvirkninger. Udtrykket “less is more” har en vigtig betydning. Resultatet er en stærk og klar linje, silhuet og materiale er vigtigere end dekoration. Detaljerne er tankevækkende og underfundige, som takkede kant, vasket læderjakke, skjulte kæder i en kjole og rå kanter på de brede bukser. Balance mellem det hårde, seje og skulpturelle, og de bløde, draperede og feminine linjer passer både H&M og Elin meget godt.

– At være den første til at gøre denne form for svensk samarbejde med H&M føles utroligt flatterende og spændende. Det har været meget inspirerende at arbejde så tæt sammen med H&M’s design team og jeg er meget tilfreds med resultaterne. Samlingen er minimalistisk og rå, men med klare boheme elementer, noget der afspejler min personlige stil godt, “fortæller Elin Kling.

bloglovin

7 Kommentarer
 • great news!!!

  10/01/2011 at 12:13
 • Yes love her style, and website:)

  Have a great day girl.

  10/01/2011 at 12:47
 • Sikke en nyhed hva’ 🙂 Det bliver da spændende.. Ærgeligt det kun bliver i Sverige. Men måske de ændrer det, når de ser på de danske modeblogs 😉 Øv, jeg skal til Sverige i januar og desværre ikke i februar 😉

  10/01/2011 at 15:13
 • Gorgeous clothes! Looks like it will be a beautiful, sophisticated collection! 🙂

  10/01/2011 at 15:21
 • Yes, looks so cool;) To bad it’s only awailable in Sweden…but I would love that black leather jacket:)

  10/01/2011 at 20:27

Post end kommentar